Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Εκτακτα δρομολογια του Dodekanisos Express απο Ροδο σε Λεσβο (μεσα και η Σαμος), λογο της μεταφορας των αθλητων των 30ων Αιγαιοπελαγιτικων αγωνων που θα γινουν στη Κω

Φωτογραφια αρχειου
Στις 08:00 σημερα το πρωι αναχωρησε το πλοιο Dodekanisos Express απο τη Ροδο με τελικο προορισμο το λιμανι της Μυτιληνης με ενδιαμεσους σταθμους τα λιμανια της Κω-Καλυμνου-Πατμου.

Το πλοιο αυριο θα αναχωρησει στις 08:00 μεταφεροντας αθλητες στα πλαισια των 30ων Αιγαιοπελαγιτικων αγωνων που θα γινουν 20 & 21 Οκτωβριου στο σταδιο Ανταγορας της Κω.

Στο αυριανο δρομολογιο θα πιασει στα λιμανια της Χιου-Σαμου-Κω
Κατα την διαρκεια της τελετης εναρξης των αγωνων θα τιμηθουν η Νικη Ξανθου (Ροδος), η Αγγελικη Τσιολακουδη (Λεσβος), η Χρυσοστομια Ιακωβου (Καλυμνος), ο Χριστοφορος Μερουσης (Χιος), ο Μιχαλης Μερτζανιδης (Λημνος) και ο Γιαννης Σμαλιος (Κως).

Το βραδυ του Σαββατου (20/10) θα γινει η "Γιορτη των αθλητων", προκειμενου να βραβευθουν οι αθλητες και αθλητριες των νησιων, που ξεχωρισαν στα φετινα Πανελληνια Πρωταθληματα και σε αγωνες με τα χρωματα των εθνικων ομαδων.

Δρομολογιο επιστροφη των αθλητων (Δευτερα 22/10)



Το πλοιο θα επιστρεψει ξανα απο τη Μυτιληνη στη Ροδο την ερχομενη Τριτη 23/10 προσεγγιζοντας τα λιμανια που επιασε και σημερα