Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Δικαιολογιες και χαρακτηρισμους για blogs και για 2-3 γραφικους τυπους

Δικαιολογιες... & χαρακτηρισμοι εκτοξευσε ο εκπροσωπος του πρακτορειου, σε blogs και προς αυτους που λενε τα πραγματα με το ονομα τους, σε συνεντευξη που εδωσε στην εκπομπη της Σταματιας Ραπτη "Στο φως της δημοσιοτητας" το Σαββατο 2 Ιουλιου !!!
 Aκουστε το χαρακτηριστικο αποσπασμα

Aπ' οτι μαθαινουμε και βλεπουμε με τα ιδια μας τα ματια, "πανικοβλητο τρεχει το συστημα" σε καθε νεο ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ που βγαζουμε στην φορα...... (την πρωτη φορα στελνοντας μου μηνημα μεσω Facebook και την δευτερη στολιζοντας μας μεσω της εκπομπης της Κας Ραπτη)

Παντος αποριας αξιο ειναι το εξεις:
Αν δειτε την αναρτηση που καναμε ΕΔΩ >> Απιστευτο..... Μεσω πρακτορειου απο την πολη της Σαμου τα εισητηρια μας για Sigacik !!!!!!   μιλαμε γενικα και δεν φωτογραφιζουμε καποιο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ πρακτορειο στο Βαθυ, που εχει πανω απο 2.

Και στις αλλες αναρτησεις που εχουμε κανει εδω και ενα μηνα για το καραβακι, δεν εχουμε αναφερει τιποτα για "ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ" σκοπιμως.

Παντος περυσι απ' οτι θυμαμε... γιατι εχω μνημη ελεφαντα, παλι καποιος ειχε αναλαβει την ολη διαδικασια απο το Βαθυ, (που ηταν λιγο ποιο χαλαρη η κατασταση απ΄ οτι φετος)  -και που οι καταγγελιες για το καραβακι Samos Star επεφταν βροχη απο την ανατολικη πλευρα- ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ μπορουσαν εξ' αρχης να κοβουν εισητηρια.

Με χαρα διαπιστωσαμε την υπαρξη σου 2 συνεχομενες μερες !!! (για διαφορετικες φιεστες φυσικα) στην "απαγορευμενη περιοχη" του λιμενος Καρλοβασου.
Το μονο που δεν γνωριζουμε ειναι αν ησουνα απο την αρχη  μεχρι το περας αυτων...