Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Ανακοινωση Συλλογου Ενεργων Πολιτων Δυτικης Σαμου - Η απομάκρυνση του πλοίου ΜΥΤΙΛΗΝΗ



Με αρκετη καθυστεριση, αναρτηθηκε η ανακοινωση που εβγαλαν οι Ενεργοι Πολιτες Δυτικης Σαμου για την απομακρυνση του πλοιου Μυτιληνη
Ακολουθει η ανακοινωση:
Μετά από ενάμισι χρόνο άγχους και αγωνίας πραγματοποιήθηκε η απομάκρυνση του πλοίου ΜΥΤΙΛΗΝΗ, το οποίο είχε εγκαταλειφθεί στο Λιμάνι του Καρλοβάσου, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα τόσο στην προσέγγιση των πλοίων όσο και στην ολοκλήρωση των έργων αποκατάστασης της βλάβης της προβλήτας.
Παρά την αδικαιολόγητη καθυστέρηση, ο σύλλογος Ενεργών Πολιτών Δυτικής Σάμου εκφράζει την ικανοποίησή του για το αίσιο τέλος του προβλήματος.
Περιμένουμε τώρα με ενδιαφέρον την επίσπευση των διαδικασιών της αποκατάστασης και την άμεση επίλυση των προβλημάτων που θα προκύψουν δεδομένου ότι η εργολαβία που υπήρχε έχει πια διαλυθεί.
Θέμα χρηματοδότησης και μελέτης δεν υπάρχει, απλά πρέπει οι υπηρεσίες της περιφέρειας να «τρέξουν» το διαδικαστικό θέμα.
Επίσης περιμένουμε, άμεσα, να χρηματοδοτηθεί η μελέτη κατασκευής του επιβατικού σταθμού για την εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών. Ελπίζουμε να το δούμε στην αμέσως επόμενη χρηματοδότηση μια και στο τελευταίο (τρέχων) πρόγραμμα από ΠΔΕ δεν υπήρχε ούτε ένα έργο ή μελέτη που να αφορά την περιοχή μας.

Πηγή: http://westsamos.gr