Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Βουλευτής Σάμου Δημήτρης Σεβαστάκης - Δ.Τ. για τον τουρισμό από την Τουρκία

Μετά από συντονισμένες ενέργειες τόσο της σύμπραξης  επιχειρηματιών,  θεσμικών παραγόντων, πολιτών και του γραφείου του Βουλευτή Σάμου κ. Δημήτρη Σεβαστάκη και υπό την πλήρη πολιτική κάλυψη της Kυβέρνησης, που επέκτεινε το καθεστώς χορήγησης Βίζας σε Τούρκους πολίτες και την φετινή χρονιά (παρόλο που δεν υπάρχει ακόμα  γενική συμφωνία ΕΕ- Τουρκίας), έγινε κατορθωτή η λειτουργία Πυλών εισόδου στην πρωτεύουσα  Βαθύ,  στο Καρλόβασι και στο Πυθαγόρειο.

Η μαζική έλευση τουριστών από την Τουρκία επιβεβαίωσε την μεγάλη αισιοδοξία της Ελληνίδας προξένου της Σμύρνης με την οποία επικοινώνησε προ τριημέρου  ο Βουλευτής, για ζητήματα ελλιμενισμού στο Σίχατζικ.

Όταν την Παρασκευή 1-7-2016 γνωστοποιήθηκε στον Βουλευτή το θέμα με τον εκτυπωτή, εκείνος επικοινώνησε με τον Υπουργό Π.Π. κ. Ν. Τόσκα, ο οποίος σε συνεννόηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, έστειλε αμέσως τον ειδικό εκτυπωτή στην Σάμο.
Επίσης κατόπιν επικοινωνίας του Βουλευτή με τον Αν. Αστυνομικό  Διευθυντή Σάμου κ. Μαϊστρέλλη , βεβαιώθηκε ότι από σήμερα Δευτέρα 4-7-2016 , θα ενισχυθεί το προσωπικό στις Πύλες εισόδου.

Να σημειωθεί ότι φέτος η αστυνομική  δύναμη στο νησί είναι σαφώς μεγαλύτερη σε σχέση με πέρυσι, στα 190 στελέχη, που επιπλέον συνεπικουρούνται από τους αποφοίτους δόκιμους, που ήδη ανέλαβαν έργο.
Η τουριστική κίνηση από την Τουρκία παρουσιάζεται πολύ έντονη, αναστρέφοντας σε σημαντικό βαθμό,  το κλίμα απαισιοδοξίας.

Από το γραφείο του Βουλευτή


Απ' οτι εχουμε ακουσει, οι εκτυπωτες που  εφθασαν στο Καρλοβασι ειναι ΔΥΟ