Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Και το σιριαλ με την "Αργυρω" συνεχιζεται... Επεμβαση Εισαγγελεως για απομακρυνση της φωκια !!!


Ύστερα από αλλεπάλληλες επιθέσεις της φώκιας Αργυρώ σε λουόμενους στην περιοχή Κοκκαρίου και λιμένως Σάμου, η εισαγγελέας στο νησί μας, παρενέβη καθώς η κατάσταση ξέφυγε από κάθε λογική.
Η καρδιολόγος Σάμου Ελένη Γρηγοριάδου η οποία χθες βρέθηκε με φίλη της στην πλαζ Γάγκου, γνώρισε τα δόντια της φώκιας καθώς την τραυμάτισε στο πόδι , ενώ από το άγριο αυτό ζώο σώθηκε μια άλλη κυρία με την παρέμβαση ανδρών που κολυμπούσαν στην περιοχή.
Όπως είπε στον ΙΩΝΙΑ 89,4 η γιατρός, είδε την φώκια να αρπάζει με τα δόντια της την φίλη της, να την βυθίζει στο νερό για να την πνίξει. Η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της την έβγαλαν κολυμβητές στην ακτή τραυματισμένη, και την μετέφεραν στο νοσοκομείο Σάμου όπου και νοσηλεύεται.
"Επισκέφτηκα το γραφείο της εισαγγελέως Σάμου, της εξέθεσα τα περιστατικά επικαλούμενη και τη μαρτυρία της αγροτικής γιατρού Κοκκαρίου, κας Αμυρσώνη και ζήτησα την παρέμβασή της.
Η εισαγγελέας έστειλε παραγγελίες για άμεση παρέμβαση των αρμοδίων αρχών που εδρεύουν τόσο στη Σάμο όσο και στην Αθήνα, για άμεση απομάκρυνση του επικύνδυνου πλέον αυτού άγριου ζώου της θάλασσας" είπε η κα Γρηγοριάδου.
Εμείς αναμένουμε αποτέλεσμα εδώ και τώρα.
"Πρέπει η φώκια μέσα σε 24 ώρες να απομακρυνθεί απο τις ακτές της Σάμου, εάν δεν γίνει αυτό αμέσως, πολύ φοβάμαι ότι το επόμενο θύμα της φώκιας θα είναι μικρό παιδί το οποίο θα παρασύρει στο βυθό" είπε η γιατρός κλείνοντας την συνέντευξή της στον ΙΩΝΙΑ PLUS 89,4.

Πηγή:  samiakoslogos