Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Tελευταιο ταξιδι του Dedetas 2 για φετος ;

Συμφωνα με πληροφοριες μας χθες Σαββατο 29 Σεπτεμβριου το πλοιο Dedetas 2 πραγματοποιησε το τελευταιο του ταξιδι απο Siğacık προς λιμενα Καρλοβασου και επιστροφη.

Μεσα σε εντονο συγκινισιακο κλιμα (απο τους παρευρισκομενους), αναχωρησε λιγο μετα της 17:00 αφου πρωτα βγηκαν οι απαραιτητες αναμνηστικες φωτογραφιες και video (οπως και περυσι).


Το πλοιο θα αναχωρησει (συμφωνα με αυτα που μας μετεφεραν), απο το Siğacık προς Κωνσταντινουπολη για να αρχισει εκει τα νεα του δρομολογια.

Ομως...
Εδω και 2 εβδομαδες εχει κυκλοφορισει η ειδηση οτι το καραβακι θα συνεχιζε τα δρομολογια του και μεσα στον μηνα Οκτωβριο πραγματοποιωντας εκδρομες απο Καρλοβασι προς Τουρκια (εχει αναρτηθει και το προγραμμα).

Μαλλον δεν θα συμβει αυτο μιας και απ' οτι μαθαμε, εκλεισε και η πυλη εισοδου Καρλοβασου χθες εκτος αν τα δρομολογια πραγματοποιηθουν απο αλλον τουριστικο λιμενα πχ. Βαθεος (με αλλο πλοιο).

Παντος απο αυτα που ακουστηκαν λενε οτι ο τουρκος επιχειρηματιας δεν εφυγε καθολου ευχαριστημενος με την φετινη κινηση και..... θα δει για του χρονου.

Eκτος αν το παραπανω ειναι φημη.
Ιδωμεν...