Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

2η Ikaria Senior Regatta 17-24 Σεπτεμβρίου 2018

Η Εταιρία Ικαριακών Μελετών σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Ικαρίας, τον Ναυτικό Όμιλο Σάμου, καθώς και με τους Δημάρχους των δήμων Ικαρίας, Σάμου & Φούρνων, και με την ευγενική υποστήριξη του Π.Ο.Ι.ΑΘ., σας προσκαλούν στην δεύτερη διοργάνωση ιστιοπλοΐκής εβδομάδας βετεράνων (αρχηγών πληρωμάτων άνω των 70 ετών - με τους φίλους και τις οικογένειές τους), η οποία θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 24 Σεπτεμβρίου 2018. Η εβδομάδα αυτή περιλαμβάνει ιστιοπλοΐκό αγώνα από Ικαρία προς Σάμο - Πάτμο - Φούρνους και επιστροφή, καθώς και εκδηλώσεις προς τιμήν των συμμετεχόντων.

Ο αγώνας αυτός έχει ήδη απο την περσινη πρωτη διοργανωση συγκεντρώσει το ενδιαφέρον της διεθνούς ιστιοπλοϊκής κοινότητας και ελπίζουμε να προσελκύσει τους βετεράνους ιστιοπλόους, όχι μόνο ολόκληρου του Αιγαίου και του Ιονίου, αλλά και συμμετέχοντες απο το εξωτερικό, ώστε να καθιερωθεί ως ετήσιο γεγονός των βετεράνων ιστιοπλόων.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου & του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Δειτε ΕΔΩ και ΕΔΩ τα περσινα μας αρθρα για την 1η Ikaria Senior Regatta