Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Video που δειχνει σε τι κατασταση ηταν πριν τα εργα ο λιμενας Μαλαγαριου αναρτησε ο προεδρος του Λ.Τ. Σαμου

Πριν απο 11 ωρες περιπου, ο προεδρος του λιμανικου ταμειου Σαμου Κος Ελισσαιος Μαυρατζωτης, στην προσωπικη του σελιδα στο facebook αναρτησε ενα video απο την κατασταση που ειχε ο λιμενας Μαλαγαριου

Γραφει:
Με το βίντεο αυτό θέλω να δείξω σε τι κατάσταση βρισκόταν ο λιμένας Μαλαγαριου. Η υποσκαφή σε ορισμένα τμήματα ξεπερνά τα 2 μέτρα. Πραγματικά οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες και εργάζονται πάνω από τις δυνάμεις τους. Για κάποιους εξωγενείς παράγοντες δεν μπόρεσαν να δουλέψουν τα Σαββατοκύριακα και το τριήμερο του Αγίου πνεύματος αλλιώς το χρονοδιάγραμμα των 20 ημερών θα ήταν εφικτό. Οι εργασίες που γίνονται δεν επιτρέπουν καμία προπέλα πλοίου να πλησιάσει έτσι ώστε να γίνει σωστή δουλειά και να μην έχουμε τα ίδια προβλήματα ξανά. Στην απόφαση να σταματήσει η λειτουργικότητα του Μαλαγαριου έπρεπε το τουριστικό λιμάνι του βαθιου να δεχθεί παράλληλα και τα πλοία της γραμμής αλλά και ότι πλοίο ερχόταν από Τουρκία. Η ανάγκη αυτή έφερε όλη την αναστάτωση σε μεγάλο βαθμό στην πόλη μας διότι σταμάτησε η δυνατότητα αναστροφής οχημάτων στο λιμάνι αλλά και παρατύπως το παρκάρισμα. Ενας χωρος που δεν προβλέπεται για στάθμευση αυτοκινήτων αλλά εκτονώνει το ήδη μεγάλο πρόβλημα της πόλης μας.
Από την ερχόμενη Τετάρτη θα επανέλθουμε στην κανονικότητα και τέλος εύχομαι στην δεύτερη φάση του έργου, που θα δημοπρατηθεί στις 11 Ιουλίου όποτε το έργο θα ξεκινήσει λογικά το φθινόπωρο , όταν θα χρειαστεί να ξανακλείσει το λιμάνι να είναι πάλι τόσο σύντομα !!!!!

ΥΓ. θα ακολουθήσει και το βίντεο που θα δείχνει την αποκατάσταση