Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Κάθε βράδυ Πάρος - Νάξος - Σαντορίνη με το "Νήσος Σάμος" της Hellenic Seaways

Νissos Samos - Cpt. Γιωργος Αρβανιτης
Με επιτυχία πραγματοποιείται το νέο   δρομολόγιο για Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη, με το πλήρως ανακαινισμένο πλοίο «Νήσος Σάμος» , που αναχωρεί κάθε βράδυ, από το λιμάνι του Πειραιά στις 23.55, φθάνοντας στην Σαντορίνη στις 08.55. χαρίζοντας μάλιστα, στους τυχερούς ταξιδιώτες δύο ολοκαίνουργια αυτοκίνητα.

«Πρόκειται για το μεγαλύτερο συμβατικό επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο της γραμμής,  που έχοντας μήκος 192,91 μέτρα, πλάτος 29,40 μέτρα , μπορεί να μεταφέρει με ασφάλεια 2.210 επιβάτες και 750 οχήματα.» είπε   την Παρασκευή 11 Ιουνίου, μιλώντας στην «ΒτΚ»,, ο καπετάνιος   Γιώργος Αρβανίτης , διευκρινίζοντας πως για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών της, η Hellenic Seaways στελέχωσε το ανακαινισμένο πλοίο , με πλήρωμα 99 έμπειρων ναυτικών, οι οποίοι με   ζεστό χαμόγελο και ευγένεια   εξασφαλίσουν την άριστη παροχή ποιοτικών τουριστικών υπηρεσιών εν πλω.

Παρακολουθώντας μάλιστα τις κινήσεις όλων των αξιωματικών στη γέφυρα, που ακολουθούν   κατά γράμμα τις εντολές του καπετάνιου , ο κάθε   παρατηρητής νιώθει τη δύναμη της οργανωμένης ναυτικής ομάδας , που είναι έτοιμη   να αντιμετωπίσει την οποιαδήποτε δυσκολία , «σαν γροθιά», μια και οι δυσκολίες σε όλα μας τα λιμάνια , και στο  Αθηνιός , της Σαντορίνης είναι πολλές φορές ανυπέρβλητες.

Να σημειωθεί πως η Hellenic Seaways διαθέτει στόλο με συμβατικά και ταχύπλοα πλοία και προσεγγίζει περισσότερους από 35 προορισμούς στη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα.
Στόχος της είναι να προσφέρει στους επιβάτες της πρωτοποριακές υπηρεσίες, υψηλής   ποιότητας εξυπηρέτηση και ασφάλεια πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το ταξίδι τους. Παράλληλα, στηρίζει ενεργά την ελληνική οικονομία, μετασκευάζοντας και επισκευάζοντας πλοία της στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος και προσφέροντας δωρεάν εισιτήρια σε Μ.Κ.Ο. και τοπικούς φορείς.

Η φιλοσοφία της HSW επικεντρώνεται στο σεβασμό των επιβατών, των συνεργατών, του στόλου και του περιβάλλοντος. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη από το 2000 σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ναυσιπλοΐας μεριμνώντας για την τακτική συντήρηση του στόλου της και διασφαλίζοντας την ασφάλεια και υγεία των επιβατών και των πληρωμάτων της, αλλά και την προστασία και διατήρηση του θαλάσσιου φυσικού περιβάλλοντος. Σε αναγνώριση των επιτευγμάτων της στους τομείς αυτούς η εταιρία έχει πιστοποιηθεί και βραβευθεί από ελληνικούς και Διεθνείς φορείς και οργανισμούς όπως Lloyd’s Register, ISO και RINA

Υπενθυμίζεται πως η Hellenic Seaways δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες του «Νήσος Σάμος» να συμμετέχουν σε κλήρωση για δύο ολοκαίνουρια αυτοκίνητα. Οι δύο υπερτυχεροί θα κερδίσουν τα αυτοκίνητα μέσω του διαγωνισμού «Ζήσε το ταξίδι», ο οποίος συνεχίζεται έως και τις 25 Σεπτεμβρίου . Σε αυτό το πλαίσιο, θα πραγματοποιηθούν δύο κληρώσεις, στις 25 Ιουλίου και 25 Σεπτεμβρίου, για ένα αυτοκίνητο τύπου FIAT 500 και ένα τύπου FIAT 500 cabrio αντίστοιχα. Η HSW λοιπόν προτείνει να απολαύσουμε τις διακοπές μας στην κατάλευκη Πάρο, στη γραφική Νάξο και στην ονειρεμένη Σαντορίνη με τη φιλοξενία και τις μοναδικές παροχές του ΕΓ/ΟΓ «Νήσος Σάμος» , μπαίνοντας στην κλήρωση για δύο μοναδικά και σύγχρονα αυτοκίνητα.

Πηγή: vradini.gr