Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Για 4η χρονιά ο αγώνας δρόμου με την ονομασία "Τρόπαιο Λυκούργου Λογοθέτη" - (κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Καρλόβασι λόγο αγώνα)

Για  τέταρτη  χρονιά θα διξεχθεί  ο αγώνας  δρόμου με την ονομασία «Τρόπαιο Λυκούργου Λογοθέτη», με πρωτοβουλία του  δήμου Σάμου, του  Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Νεολαίας & Άθλησης και  την υποστήριξη της 79 ΑΔΤΕ.
Ο αγώνας  θα γίνει αυτή την Κυριακή 11 Ιουνίου και η εναρξή του θα γίνει στις 09:00 το πρωί από το Δημοτικό στάδιο Καρλοβάσου όπου εκεί θα γίνει και ο τερματισμός.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Συνολικά θα υπάρχουν 4 κατηγορίες:
  • Αγώνας 350m για ΑΜΕΑ
  • Αγώνας 1000m για παιδιά δημοτικού
  • Αγώνας 5000m για όσους έχουν γεννηθεί πριν  το 2004
  • Αγώνας 12000m για όσους έχουν γεννηθεί πριν το 2001.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο δημαρχιακό μέγαρο Σάμου, στο πρώην δημαρχιακό μέγαρο Καρλοβάσου, στα καταστήματα αθλητικών ειδών στο Καρλόβασι, στην πόλη της Σάμου και στο Πυθαγόρειο, στα κατά τόπους αθλητικά γυμναστήρια, στο κατάστημα οπτικών Τρ. Καββάδας (Καρλόβασι), στο κατάστημα γεωργικών ειδών Γ. Ευγενείας (Καρλόβασι) και στο κατάστημα DiMario στην πόλη της Σάμου

Δείτε εδω τα αποτελέσματα του 2016

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΛΟΓΟ ΑΓΩΝΑ
Από τις 8:30 το πρωί θα κλείσουν οι παρακάτω δρόμοι-οδοί.

1) Η Νικολαου Γεωργιου δηλαδη η οδος που βρισκεται το Γηροκομείο της πολης μας στο υψος περιπτερου Αρτεμις Μουστακα η μια και η αλλη κατεύθυνση δηλαδη προς Γηροκομειο και αντιθετα προς παλιες Αποθηκες

2) Η κάθοδος στο στενο απο Δημαρχειο που οδηγει στο ΚΑΠΗ της πολης μας θα εχει κατεύθυνση προς Νεκροταφειο δηλαδη δε θα μπορει να κατεβει αμαξι προς ΚΑΠΗ αλλα θα προχωρα δεξια στη Μητροπολιτου Ειρηναιου προς Νεκροταφειο!!

3) Η 8ης Μαιου ο δρομος απο την ομορφη πλατεια του Μεσαιου μας μεχρι τη θαλασσα!!!

4) Η Αλεξη Σεβαστακη δηλαδη η οδος απο το παλιο ξενοδοχειο Ασπασια εως τη θαλασσα!!!οποτε οποιος κατεβαινει απο Λεκκα μπαινει μονο στο στενο απεναντι προς κεντρο...δε μπορει να βγει στη θαλασσα.

5) Η οδος Αγιου Ιωαννη δηλαδη ο δρομος του Παλαιου μας Καρλοβασιου θα εχει ελεγχόμενη εξοδο ..δηλαδη δε θα κοπει αλλα μπορει να χρειαστει καποιοι να κανουν λιγη υπομονη!!!


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διαρκέσουν περίπου  μιάμιση ώρα.