Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

6ημερη εκδρομη απο 11-16/07/17 στην Σαμο, απο το τουρστικο γραφειο της Πατρας Georgadas Travel


Στο νησί του Πυθαγόρα
ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΑΖΙ

Σαμιώτικο κρασί στο λιμάνι του Πυθαγόρα, αρχοντιά και ρομαντζάδα στο Βαθύ, θέα θάλασσα και τα καλύτερα ηλιοβασιλέματα στο Καρλόβασι... Η Σάμος του Πολυκράτη ξαναγράφει την ιστορία της, παρασύροντάς σε στους δικούς της μεθυστικούς ρυθμούς! Σε αυτό το καταπράσινο νησί στην άκρη του Αιγαίου, ανάμεσα σε πευκοδάση & ελαιώνες, σε εκτάσεις με εσπεριδοειδή και εύφορους αμπελώνες, θα ανακαλύψετε μύθους και ιστορικές αλήθειες. Εδώ γεννήθηκε η θεά Ήρα, γυναίκα του Δία εδώ και ο περίφημος αστροφυσικός Αρίσταρχος που πρώτος διατύπωσε τη θεωρία για την κίνηση της γης και εδώ είδε για πρώτη φορά το φως του ήλιου ο μέγας μαθηματικός Πυθαγόρας. Σε αυτό το νησί του Βορείου Αιγαίου, με τις πεντακάθαρες θάλασσες, τους παραδοσιακούς ορεινούς οικισμούς, τα εκλεκτά τοπικά προϊόντα και το καλόπιοτο, γλυκό σαμιώτικο κρασί, θα αποκτήσετε μοναδικές αξέχαστες εμπειρίες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ημέρα 1η : ΠΑΤΡΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ – ΠΛΟΙΟ – ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ
Συγκέντρωση και αναχώρηση ώρα 03.00 νυχτερινή από Πλ. Ομονοίας για Πειραιά. Άφιξη, επιβίβαση στο πλοίο και σαλπάρουμε 07:35 για το Αιγαίο και το όμορφο νησί του Πυθαγόρα. Μετά από ταξίδι 8 περίπου ωρών φτάνουμε στο λιμάνι του Καρλοβάσου 15:35. Αποβίβαση και μετάβαση στο ξεν/χείο μας στο Νέο Καρλόβασι, τακτοποίηση στα δωμάτια μας, ξεκούραση και το απόγευμα στις 19.15 περίπου περιήγηση στο Καρλόβασι με τα ενδιαφέροντα νεοκλασικά κτίρια, το παλιό Δημοτικό Σχολείο, τη Χατζηγιάννειο Βιβλιοθήκη , τη Μαθηματική Σχολή του Πανεπιστημίου Αιγαίου, το Ηγεμονικό Μέγαρο, την Εμπορική Σχολή. Θα καταλήξουμε στην κεντρική πλατεία για βόλτα, καφέ ή φαγητό. Διαν/υση.

Ημέρα 2η :  ΣΠΗΛΙΑΝΗ - ΕΥΠΑΛΙΝΕΙΟ – ΝΑΟΣ ΗΡΑΣ – ΠΟΤΟΚΑΚΙ - ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ
Πρωινό και ώρα 09.30 θα ξεκινήσει η γνωριμία μας με το νησί. Θα κινηθούμε παραλιακά, στη διάρκεια της διαδρομής τα μαγευτικά τοπία εναλλάσσονται το ένα μετά το άλλο, για να φτάσουμε στην περιοχή Πυθαγορείου όπου θα επισκεφτούμε το ξακουστό εκκλησάκι τη Παναγίας της Σπυλιανής μέσα σε βράχο με σταλακτίτες. Από το σημείο αυτό θα απολαύσουμε τη πανοραμική θέα προς το αεροδρόμιο της Σάμου και το Πυθαγόρειο και θα συνεχίσουμε με το περίφημο Ευπαλίνειο Όρυγμα, ένα από τα μεγαλύτερα τεχνικά έργα της αρχαιότητας που κάποιοι το ονομάζουν το 8ο θαύμα. Επόμενη επίσκεψη μας στον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου που είναι αφιερωμένος στη θεά Ήρα. Ο ναός της Ήρας θεωρείται ο επιβλητικότερος της εποχής του στην Ελλάδα. Μετά τις αρχαιότητες ώρα για χαλάρωση στην απέραντη και πολύ καλά οργανωμένη παραλία στο Ποτοκάκι, μπάνιο και φαγητό. Νωρίς το απόγευμα θα βρεθούμε στο κοσμοπολίτικο Πυθαγόρειο που οφείλει την ονομασία του σε έναν από τους κορυφαίους φιλόσοφους και μαθηματικούς της αρχαιότητας τον Πυθαγόρα, Θα παραμείνουμε αρκετά για να απολαύσουμε τη βόλτα μας στο πιο τουριστικό και όμορφο θέρετρο της Σάμου. Επιστροφή στο ξεν/χείο μας το βράδυ, διαν/υση.

Ημέρα 3η : ΒΑΘΥ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ - ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ - ΤΣΑΜΑΔΟΥ - ΜΑΝΩΛΑΤΕΣ
Πρωινό και ώρα 08.30 αναχώρηση για να συνεχίσουμε τη γνωριμία μας με το νησί. Θα ξεκινήσουμε με την πρωτεύουσα της Σάμου το Βαθύ με πρώτη στάση και επίσκεψη στο μουσείο Οίνου. Ακολούθως θα επισκεφτούμε το αρχαιολογικό μουσείο της Σάμου όπου μπορούμε να δούμε τον περίφημο Κούρο ύψους 5,5 μέτρα και άλλα εκθέματα. Βόλτα στην αγορά και στην παραλιακή, φωτογραφίες και καφεδάκι. Συνεχίζουμε για στην δημοφιλή πλήρως οργανωμένη παραλία Τσαμαδού για μπάνιο και θα καταλήξουμε μέσω μιας πανέμορφης διαδρομής στο όμορφο παραδοσιακό χωριό Μανωλάτες για φαγητό. Αφού περάσουμε από τις κατάφυτες περιοχές Αηδόνια και Πλατανάκια μέσα από πανύψηλα δέντρα θα φτάσουμε στο χωριό όπου η θέα προς τις ακτές της Ασίας θα μας «κόψει την ανάσα». Χρόνος για φαγητό και βόλτα στο χωριό. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξεν/χείο μας. Διαν/υση.

Ημέρα 4η : ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - ΚΟΥΜΑΡΑΔΑΙΟΙ – ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΙ – ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ
Πρωινό και ώρα 08.30 σήμερα θα κινηθούμε νότια και ανατολικά μέσα από ορεινά χωριά, μετά από μία μικρή στάση καθ οδόν στην κατάφυτη περιοχή Κούτσι για να βρεθούμε στη συνέχεια στο χωριό Κουμαραδαίοι όπου θα έχουμε στάση για καφεδάκι με πανοραμική θέα προς τον κάμπο της Χώρας, το Πυθαγόρειο & το αεροδρόμιο και όσοι θέλουν μπορούν να αγοράσουν κεραμικά, την «έξυπνη δίκαια κούπα του Πυθαγόρα». Στη συνέχεια θα πάμε στην Ιερά Μονή του Τιμίου Σταυρού και ακολούθως στους Μυτιληνιούς, το μεγαλύτερο ορεινό χωριό της Σάμου με το σημαντικό μουσείο Φυσικής Ιστορίας “Παλαιοντολογικό” με απολιθωμένα οστά θηλαστικών που έζησαν στο νησί της Σάμου πριν από εκατομμύρια χρόνια με πιο γνωστό το “Σαμοθήριο” και άλλα ενδιαφέροντα απολιθώματα ζώων και πουλιών. Επίσκεψη και συνεχίζουμε για το ανατολικότερο άκρο της Σάμου που απέχει 1300 μέτρα από τις Μικρασιατικές ακτές την Μυκάλη, την αμμώδη παραλία της Ψιλής Άμμου για να καταλήξουμε στο γραφικό Ποσειδώνιο για μπάνιο και φαγητό. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για επιστροφή στο ξεν/χείο μας με σύντομη στάση στην Μονή της Αγίας Ζώνης. Διαν/υση.

Ημέρα 5η : ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟΣ – ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ – ΚΟΚΚΑΡΙ BY NIGΗΤ
Πρωινό και ώρα 09.30 θα αναχωρήσουμε από το ξεν/χείο μας και θα κατευθυνθούμε σήμερα νοτιοδυτικά στο αρχοντικό χωριό Μαραθόκαμπο με τα πετρόκτιστα σπίτια για να βρεθούμε κατόπιν στην περιοχή Βοτσαλάκια με την απέραντη αμμουδιά με άμμο & βότσαλα και την πεντακάθαρη θάλασσα. Εδώ θα παραμείνουμε για μπάνιο και φαγητό. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στο ξεν/χείο μας, λίγη ξεκούραση και το βράδυ 20.00 περίπου θα έχουμε νυχτερινή βόλτα στο εντυπωσιακό & φημισμένο Κοκκάρι για φαγητό, ποτό, διασκέδαση. Επιστροφή αργά τη νύχτα. Διαν/υση. .

Ημέρα 6η : ΠΑΛΑΙΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ - ΠΟΤΑΜΙ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΠΑΤΡΑ

Πρωινό και ώρα 10.00 αναχώρηση από το ξεν/χείο μας για το Παλαιό Καρλόβασι και την Αγία Τριάδα στην κορυφή του λόφου για να συνεχίσουμε στην περιοχή Ποτάμι. ‘Όσοι θέλουν μπορούν μέσα από την τροπική πυκνή βλάστηση με τρεχούμενα νερά να φτάσουν μέχρι τους περίφημους φυσικούς καταρράκτες με δύο λιμνούλες, οι υπόλοιποι μπορούν να μείνουν για μπάνιο στην όμορφη & οργανωμένη παραλία παραλία. Φαγητό στα ταβερνάκια της περιοχής και ώρα 16.00 επιβιβαζόμαστε για το λιμάνι του Πειραιά. Άφιξη στον Πειραιά αργά το βράδυ, αποβίβαση και επιστροφή στην πόλη μας.

Παρατήρηση! Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος αν το κρίνει σκόπιμο για την ασφάλεια των ταξιδιωτών χωρίς βέβαια παραλήψεις.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο : 330,οο€
Μονόκλινο μόνο κατόπιν ζήτησης και εφόσον υπάρχει διαθέσιμο επιπλέον επιβάρυνση : 90,οο€

ΕΞΥΠΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ:  Δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας με προκαταβολή 120,οοΕ κατ' άτομο έως 10/6 & κερδίστε έκπτωση 10,οοΕ.

Παρατήρηση! Η έκπτωση ισχύει μόνον εφόσον η προκαταβολή δοθεί σε μετρητά ή με απευθείας κατάθεσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς του γραφείου.

Η ανωτέρω τιμή περιλαμβάνει :
  •    Όλες τις μεταφορές και περιηγήσεις με το πούλμαν θα περάσει μαζί στο νησί
  •     Εισιτήρια πλοίου λεωφορείου & επιβατών σε αριθμημένο κάθισμα  με την Hellenic Seaways Πειραιάς - Καρλόβασι - Πειραιάσ
  •     Πέντε (5) διαν/σεις στο  πολύ καλό ξεν/χείο 3* AEGEON HOTEL στo γραφικό Καρλόβασι
  •     Πέντε (5) πρωινά
  •     Συνοδός γραφείου - Ξενάγηση
  •     Φ.Π.Α. 24%
  •     Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνει :  Εισόδους μουσείων , χώρων, ποτά, φαγητά οτιδήποτε προαιρετικό ή προτεινόμενο  και γενικώς ότι ρητά δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Αγαπητοί μας πελάτες,
Παρά την αύξηση του Φ.Π.Α. και των ναυτιλιακών εισιτηρίων το γραφείο μας κατανοώντας τη δύσκολη οικονομική κατάσταση και ως ελάχιστο ευχαριστώ στην εμπιστοσύνη και τη στήριξη σας τόσα χρόνια, απορροφά τις αυξήσεις και κρατά σταθερές τις τιμές των εκδρομών μας χωρίς να μειώσει την ποιότητα των υπηρεσιών και χωρίς να κλέβει από εσάς και το κράτος κόβοντας πάντα αποδείξεις και αποδίδοντας το Φ.Π.Α. και το φόρο στο κράτος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος εφόσον το κρίνει σκόπιμο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων


ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Παρακαλούμε να διαβάσετε με προσοχή τα παρακάτω :

Η επικύρωση των θέσεων γίνεται μόνο κατόπιν προκαταβολής σε μετρητά ή απευθείας κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς του γραφείου ποσού 120,οο€ τουλάχιστον κατ’ άτομο έως 15/6/17

Η εξόφληση θα πρέπει να γίνει είτε σε μετρητά είτε με πιστωτική – χρεωστική κάρτα έως 3/7/17 πριν την αναχώρηση της εκδρομής υποχρεωτικά διότι σύμφωνα με το νέο φορολογικό κώδικα τα πάντα θα πρέπει να φαίνονται προεξοφλημένα

Πέραν από αυτή την ημερομηνία δεν δεχόμαστε κάρτες χρεωστικές ή πιστωτικές ή πληρωμές μέσω e-banking άλλων τραπεζών πλην της Πειραιώς.

Θα πρέπει να κατανοείτε και να προβαίνετε σε έγκαιρες κρατήσεις μέχρι την προκαθορισμένη αναγραφόμενη ημερομηνία διότι ειδικά την περίοδο που θεωρείται υψηλή λόγω αυξημένης ζήτησης μας δίδεται από τα ξεν/χεία & τις ναυτιλιακές εταιρείες αντίστοιχα option ημερομηνία στην οποία θα πρέπει να κάνουμε οριστική επιβεβαίωση για την επικύρωση των δωματίων  & εισιτηρίων με χρήματα. Φυσικά όπως καταλαβαίνεται το Γραφείο δεν έχει ιδιόκτητα ξεν/χεία & πλοία για να μπορεί να τροποποιεί τους όρους όπως αυτό θέλει και γι αυτό σας παρακαλούμε ιδιαίτερα να κατανοείτε και να συμμερίζεστε τον λόγο για τον οποίο σας αναφέρουμε συγκεκριμένη προθεσμία συμμετοχών. Διαφορετικά αναγκαζόμαστε να ακυρώνουμε τις εκδρομές με αποτέλεσμα όταν αποφασίσετε να προβείτε σε κράτηση να είναι ήδη αργά για την εξασφάλιση δωματίων σε καλά ξεν/χεία & ναυτιλιακών εισιτηρίων. Ο αριθμός θέσεων στο πούλμαν καθορίζεται με βάση την σειρά που δηλώνεται την συμμετοχή σας. Η εκδρομή πραγματοποιείται με μεγάλο πούλμαν εφόσον ο αριθμός συμμετοχών είναι πάνω απο 25 άτομα διαφορετικά η εκδρομή πραγματοποιείται με mini bus. Στα ξεν/χεία τα τρίκλινα δωμάτια συνήθως είναι δίκλινα με την προσθήκη μιας ακόμα κλίνης εκτός και αν διαθέτουν κανονικά τρίκλινα δωμάτια. Τέλος αυτό που θα θέλαμε να σας επισημάνουμε είναι να διαβάζετε με προσοχή το πρόγραμμα και τις λεπτομέρειες αυτού διότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ο πελάτης να κατανοεί την αντιστοιχία τιμής του προγράμματος και παροχής υπηρεσιών. Τον τελευταίο καιρό έχει παρατηρηθεί ότι κυκλοφορούν στην αγορά καθώς και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης κάποιες δήθεν οικονομικές τιμές χωρίς να αναλύουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες παρά μόνο να γίνεται αναφορά στην οικονομική τιμή. Σε αυτές όμως τις οικονομικές τιμές κρύβονται παγίδες τις οποίες ο πελάτης τις περισσότερες φορές αγνοεί αφού το μόνο που του μένει εκείνη τη στιγμή προκειμένου να πραγματοποιήσει το ταξίδι είναι το ‘άκουσμα αυτής της ‘ οικονομικής τιμής’ Για να αποφύγετε λοιπόν τέτοιου είδους παγίδες, σας συνιστούμε να ζητάτε γραπτώς και αναλυτικά ποιες ακριβώς υπηρεσίες περιλαμβάνονται στη τιμή ώστε η σύγκριση καθώς και η επιλογή για ένα ταξίδι να γίνεται όχι μόνο με βάση την τιμή αλλά και με βάση τις παρεχόμενες υπηρεσίες

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ : Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα ξενοδοχεία & ναυτιλιακές εταιρείες προπληρώνονται από το γραφείο και δεν δέχονται ακύρωση για κανένα λόγο ( ακόμη και υγείας) γι’ αυτό και σας παραθέτουμε παρακάτω τι ισχύει σε περιπτώσεις ακύρωσης

    Για ακύρωση από 16/6 έως 2/7/17 υπάρχει κράτηση της προκαταβολής 120,οο€ κατ’ άτομο
    Για ακύρωση από 3/7/17 έως και την ημέρα της αναχώρησης της εκδρομής υπάρχουν ακυρωτικά 100% ακόμα και για λόγους υγείας και θα πρέπει να καταβληθεί στο γραφείο εξ'ολοκλήρου το ποσό συμμετοχής εκτός αν ο ίδιος ο πελάτης αντικαταστήσει την θέση με άλλο άτομο.

Η επικύρωση συμμετοχής με προκαταβολή σε οποιαδήποτε οργανωμένη εκδρομή του γραφείου μας σημαίνει ταυτόχρονα την χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των όρων συμμετοχής και των γενικών παρατηρήσεων που ισχύουν για τα οργανωμένα ταξίδια. Θα τους βρείτε αναρτημένους στην ιστοσελίδα μας και επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε και από το γραφείο μας.

Georgadas Travel 
Τηλ: 2610274807 & 2610 221947
Ε-mail: info@georgadastravel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: