Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Let's Do It Samos 2017 - Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου

Στα πλαίσια της δράσης Lets do it Greece ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου επέλεξε την περιοχή της Κέρβελης και των παρακείμενων παραλιών.
Πρώτος σταθμός με το σκάφος του συλλόγου η περιοχή κοντά στο Γαλάζιο όπου βγάλαμε μέσα από την θάλασσα 3 μηχανές και 3 μεγάλες βάρκες.
Φωτοφραφια Stelios Demertzis
 Στην συνέχεια συναντήσαμε τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου στην Κέρβελη, τα παιδιά του Αρχιπελάγους, πολλούς ευαισθητοποιημένους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού Βαθέος και κατοίκους της περιοχής της Κέρβελης. 
Έγινε καθαρισμός του βυθού, της παραλίας καθώς επίσης και των παρακείμενων παραλιών. Τα σκουπίδια συγκεντρώθηκαν σε κάδο τον οποίο είχε φέρει στην περιοχή ο Δήμος Σάμου.
Κατά την επιστροφή μας σταματήσαμε στον Άγιο Αντώνιο όπου συμπολίτες μας είχαν καθαρίσει την παραλία και φορτώσαμε τις σακούλες με τα σκουπίδια για να τα πετάξουμε κατά την επιστροφή μας.
Φωτογραφια Dimitris Siganos
 Ήταν πραγματικά μια υπέροχη μέρα με πολλούς και αξιόλογους ανθρώπους, γονείς που τιμούν τον ρόλο τους, εκπαιδευτικούς που είναι πραγματικά πρότυπα για τα παιδιά μας και νέους,Έλληνες και ξένους που μας δίνουν ελπίδα για το μέλλον αυτού του τόπου. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας σε επόμενη δράση.

 Περισσότερες φωτογραφίες στην σελίδα του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου στο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου