Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Καλο θα ηταν να μπουν μερικα πραγματα στην θεση τους


Αν ανατρεξεται στην ομαδα New port Karlovassi στο facebook, απο την μερα που ξεκινησαν οι προσπαθειες και μεχρι περυσι που εφτασε στο λιμανι μας το Samos Star απο Θεσσαλονικη, ΠΟΤΕ' ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ που καναμε πανω στην Ομαδα που ανελαβε αυτο το δυσκολο εγχειρημα.

ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΕΠΙΚΡΙΝΑΜΕ ΤΟΥΣ 3-4  ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ" που ΠΑΝΤΑ ΕΒΑΖΑΝ ΕΜΠΟΔΙΑ και ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ (οσο και να θελετε να τα ξεχασετε ειναι τοσο προσφατα  τα γεγονοτα).
                                                        Περσινες μας αναρτησεις 



Θα θυμαστε ΒΕΒΑΙΑ και το video που ανεβασαμε απο την τοτε αφιξη του Samos Star στο λιμανι μας γιατι  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΗΚΑΜΕ με την ολη προσπαθεια.

Οσοι επισεις ειστε μελη στην ομαδα μας στο Facebook "Νew Port Karlovassi" θα εχεται δει επισεις ενα ολοκληρο Album ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ στην ΠΡΩΤΗ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ με τιτλο "ΓΡΑΜΜΗ SIGACIK - ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ 05/09/2015"

 Αναφορες μας στο θεμα της γραμμης με video στο youtube







ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ που ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΜΕ ΕΔΩ το ΟΝΟΜΑ του ΝΕΟΥ ΠΛΟΙΟΥ που θα εκανε τα δρομολογια για το 2016.

ΠΡΩΤΟΙ ΒΑΛΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ

ΦΩΝΑΞΑΜΕ ΕΔΩ για τον χωρο ΑΠΕΝΑΝΤΙ απο την ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΜΕ  ΕΔΩ  ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ της επιτροπης του ΜΕΘΟΡΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ στην αιθουσα του Δημου που ειχε γινει την Δευτερα 13 Ιουνιου και ωρα 20:00

ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ (ταξιδεψα απο Αθηνα γ' αυτο) ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΦΙΞΟ-ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ DEDETAS 1 που εγινε στην 1 ΙΟΥΛΙΟΥ και δημοσιευσαμε video καθως και φωτογραφικο υλικο ΕΔΩ.


6 μερες μετα την πρωτη αφιξο-αναχωρηση του πλοιου αναφερθηκαμε στην συνεντευξη που εδωσε η Κατερινα Σταυρου στον Μανο Στεφανακη  ΕΔΩ

ΑNEBAΣΑΜΕ ΕΔΩ ΗΧΗΤΙΚΟ απο τον Αρμονια 1003.2, αλλα και ΕΔΩ φωτογραφιες απο το πρωτο ταξιδι που εγινε -δωρεαν- απο το Καρλοβασι στο Siğacık.

ΨΑΞΑΜΕ και ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΔΩ τα στιγμιότυπα που επαιξαν τα Τουρκικα καναλια απο την πρωτη αφιξη σε Siğacık (Marina Teos) & Seferihisar

ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ την συνεντευξη του Κου Ελενη ΕΔΩ,

ΠΡΩΤΟΙ παλι ΕΔΩ αναφερθηκαμε στην εκδρομη που διοργανωνε ο Μεθοριακο Σταθμος Καρλοβασου την Τεταρτη 10 Αυγουστου στην Σμυρνη.

ΕΔΩ αλλα και ΕΔΩ παλι πρωτοι αναφερθηκαμε στο ΟΝΟΜΑ του νεου καταμαραν που αντικατεστησε το Dedetas 1.

Tην Παρασκευη 28 Σεπτεμβριου ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΑΝ NAZLI JALE

XΘΕΣ ΠΑΛΙ ΕΔΩ αναφερθηκαμε στην 2ημερη εκδρομη που διοργανωνει οι Ομαδα Παρεμβασης Πολιτων Καρλοβασου στη Σμύρνη απο 14 εως 16 Οκτωβριου.

ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ;

Γιατι εχουν πεσει στα αφτια μου (αν και μενω μακρυα απο το Καρλοβασι) οτι υπαρχει καποιος που λεει οτι...... καποιοι κανουν τα παντα για να κλεισει η γραμμη και μεσα σ' αυτους ειμαι κ΄εγω.

Αν υπηρξαν (που υπηρξαν) ενα δυο παρατραγουδα και μια αστοχη παρεμβαση σε ενα θεμα δεν φταιμε εμεις.


Αφου εχει διαβασει τα ποιο παραπανω θα δει οτι η διαφημιση που εχουμε κανει απο την αρχη μεχρι σημερα δεν την εχουν κανει ολος ο εντυπος και ηλεκτρονικος τυπος ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ.

Τον παρακαλω να  ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ λοιπον.

Kαθαρος Ουρανος Αστραπες δεν Φοβατε

Γεωργιος Ι. Ζαϊμης