Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Μπαίνει στη γραμμή Σύρου-Τήνου-Μυκόνου το «Νήσος Μύκονος». Ποιο θα είναι το καλοκαιρινό του δρομολόγιο (αναδημοσίευση)

Επιβεβαιώνονται τα προηγούμενα δημοσιεύματα του cyclades24, αναφορικά με τα δρομολόγια του πλοίου «Νήσος Μύκονος» και τη διατήρησή του στη γραμμή της Σύρου καθ’ όλη τη διάρκεια της προσεχούς θερινής περιόδου.

Το πλοίο για το επόμενο χρονικό διάστημα θα συνεχίσει να εκτελεί δρομολόγια στη γραμμή Πειραιά – Σύρου – Μυκόνου – Σάμου – Βορείου Αιγαίου, ενώ από τις 7 Απριλίου θα πάρει τη θέση του «Blue Star Paros» (αποσύρεται προσωρινά για ετήσια συντήρηση) στη γραμμή Πειραιά – Σύρου – Τήνου – Μυκόνου, στην οποία θα παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια της πασχαλινής περιόδου, έως και τις αρχές Μαΐου. Στο παραπάνω διάστημα το «Νήσος Μύκονος» θα αντικατασταθεί από το «Νήσος Χίος».

Με την επιστροφή του «Blue Star Paros» στην παραδοσιακή του γραμμή Πειραιά – Σύρου – Τήνου – Μυκόνου, το «Νήσος Μύκονος» θα αποσυρθεί για συντήρηση. Πρόκειται να επιστρέψει για τα καλοκαιρινά του δρομολόγια, τα οποία θα ξεκινήσουν στις 13 Ιουνίου με προορισμό τη γραμμή Πειραιά – Σύρου – Μυκόνου – Ικαρίας   Σάμου.

Την Σύρο θα προσεγγίζει τέσσερις φορές την εβδομάδα (όπως και πέρυσι), κάθε Δευτέρα – Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή με αναχώρηση από τον Πειραιά στις 07:15 και άφιξη στο λιμάνι της Ερμούπολης στις 10:40.

Πηγή: cyclades24