Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Η Aegean SeaWays θα είναι η εταιρεία που θα συνδέει ακτοπλοϊκά την Ελλάδα (Λαύριο) με την Τουρκία (Çeşme). Τα δρολολόγια θα αρχίσουν 2 Ιουνίου


Μετά από διαπραγματεύσεις μεταξύ των αντιπροσωπειών μας που διεξάγονται επί σειρά ετών μεταξύ των δύο χωρών και μετά από τη συναίνεση για την έναρξη αυτής της γραμμής σε επίπεδο πρωθυπουργών, το έργο των πορθμείων υλοποιείται τελικά.

ΕΙΤΕ ΠΕΖΟΣ Η ΜΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΣΑΣ Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ
Ταξιδεύοντας από/προς Ευρώπη με το αυτοκίνητο είτε πεζός,  και χωρίς την σκέψη για το βάρος των αποσκευών, δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα όπως με της αεροπορικές εταιρείες.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ
Οι επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν χωρίς οχήματα από/προς  Αλικαρνασσό,  Κουσάντασι, θα έχουν την δυνατότητα δωρεάν μετακίνησης τους με το λεωφορείο από/προς Cesme Port και θα παρασχεθεί η ίδια υπηρεσία στους επιβάτες από/προς την Πάτρα/Αθήνα για το λιμάνι του Λαυρίου.

ΛΙΜΑΝΙΑ

ΣΜΥΡΝΗ (Çeşme)
Ιστορική Σμύρνη .  Πόλη στη δυτική Τουρκία. Η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας και ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της, η Σμύρνη βρίσκεται στην κορυφή του προστατευμένου Κόλπου της Σμύρνης στην βαθιά χαραγμένη στην σκέψη ακτή του Αιγαίου. Στο ορόσημο της πόλης περιλαμβάνει μερικά από τα ανασκαμμένα υπολείμματα της αγοράς της και τα αρχαία υδραγωγεία του Kızılçullu . Το αρχαιολογικό μουσείο διαθέτει μια ωραία συλλογή από τοπικές αρχαιότητες. Βρίσκεται κοντά σε τέτοια διάσημα αρχαία αξιοθέατα όπως η Έφεσος και η Πέργαμος και πολλά τουριστικά θέρετρα, η Σμύρνη έχει ένα αυξανόμενο τουριστικό ενδιαφέρον .

ΑΘΗΝΑ (λιμάνι Λαυρίου)
Μια κλασική πόλη στην καρδιά, αυτό το μείγμα της σύγχρονης ζωής και του αρχαίου πολιτισμού είναι ένα υπέροχο μίγμα. Φωλιασμένο στο κόμβο των σύγχρονων δρόμων της πόλης, ξεκουράζονται τα αρχιτεκτονικά θαύματα, από τον Παρθενώνα έως το φημισμένο μουσείο της Ακρόπολης για κάθε ταξιδιώτη στην Ελλάδα. Ξεφορτωθείτε τα παπούτσια σας το βράδυ και περπατήστε στην πόλη και ένα μείγμα παραδοσιακών ελληνικών φαγητών και διασκέδασης στα μουσικά μπαρ με ζωντανή μουσική, ψώνια και θέατρο. Αυτή την όμορφη πόλη είναι απαραίτητη στης επιλογές σας.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
HMEPA            ΛΙΜΑΝΙ     Αναχώρηση     Άφιξη   
Καθημερινά      Çeşme            07.00          14.00
Καθημερινά      Λαύριο            18.00           01.00


ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΙΤΑΛΙΑ
Με καθημερινές άφιξης του πλοίο μας στο λιμάνι του Λαυρίου στης 14:00 και οδηγώντας 266 Χιλιόμετρα θα βρίσκεστε στην Πάτρα

Επιπλέον, μετά από 4 ώρες διαδρομής (523 χλμ.) Συνδέεται με την ANCONA από το λιμάνι της ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ στης 23:59 και με το ΜΠΑΡΙ στις 00:30 με τα SUPERFAST, ANEK και GRIMALDI.
ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ

Καθημερινά το πλοίο μας θα αναχωρήσει στις 18.00 από το λιμάνι του Λαυρίου. Όλες οι αφίξεις από την Ιταλία στην Πάτρα ή το λιμάνι της Ηγουμενίτσας θα δώσουν άμεση σύνδεση με την αναχώρηση του πλοίου.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΝΩΣΤΟ