Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Παράκληση στους υπεύθυνους, αυτού του όμορφου χώρου... απο μια συμπολιτισσα μας

Διαβαζουμε.....
Στη σημερινή μου επίσκεψη στον όμορφο ΑΘΛΟΤΟΠΟ στο λιμάνι Καρλοβάσου (όλο το χειμώνα δεν τον είχα επισκεφθεί), διαπίστωσα μια εγκατάλειψη.
Ο χώρος αυτός για πολλούς από εμάς είναι χρήσιμος.
Τα δεντράκια είναι σε κακή κατάσταση και αρκετά σκουπίδια μέσα στα παρτέρια των δέντρων.
Επίσης τα όργανα έχουν αρχίσει να σκουριάζουν.
Σ΄ ένα μάλιστα έχουν ξεκολλήσει τα στηρίγματα από το έδαφος και έχουν βάλει πέτρες και ξύλα να τα στηρίζουν.Εάν φύγουν αυτά τα στηρίγματα κατά την ώρα της άθλησης κάποιου, θα προκληθεί ατύχημα.
Επίσης με ξάφνιασε δυσάρεστα το γεγονός, ότι όταν πήγα να πιω νερό από τη βρύση που υπήρχε, είδα να έχει αφαιρεθεί η βρύση και να μην υπάρχει σταγόνα νερό.
Παράκληση στους υπεύθυνους, αυτού του όμορφου χώρου, όσο είναι νωρίς ακόμη και οι ζημιές δεν έχουν επεκταθεί πολύ, να τις αποκαταστήσουν, γιατί εάν τα αφήσουν στην τύχη τους θα καταστραφούν παντελώς.

Δεν γνωρίζω δε για πιο λόγο αφαίρεσαν τη βρύση που πίναμε νεράκι, αλλά εάν δεν υπάρχει πρόβλημα με το πόσιμο νερό, παρακαλώ θερμά ας την τοποθετήσουν πάλι, είναι πολύ χρήσιμη στο χώρο του αθλότοπου.
Προς απόδειξη των πιο πάνω, σας παραθέτω , ενδεικτικά, πιο κάτω τις ληφθείσες σήμερα φωτογραφίες.

Ελπίζω οι υπεύθυνοι να ενεργήσουν τα δέοντα και σύντομα, γιατί ο καιρός φτιάχνει και τα όργανα τα χρησιμοποιεί αρκετός κόσμος.