Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Ανακάλυψε και εσύ τη συνεργασία της Anytime με το πρόγραμμα πιστότητας seasmiles της Attica Group

H Anytime της INTERAMERICAN και η Attica Group, ο Όμιλος που κατέχει ηγετική θέση στην παροχή υπηρεσιών θαλάσσιων μεταφορών για επιβάτες και φορτηγά στην Ανατολική Μεσόγειο μέσω των εταιριών Blue Star Ferries, Superfast Ferries & Hellenic Seaways, με στόχο την πολύπλευρη και ποιοτική κάλυψη των αναγκών του πελάτη, προχώρησαν πρόσφατα σε συνεργασία, εξασφαλίζοντας στο πελατολόγιο τους πολλαπλά οφέλη και ακόμη πιο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους οι δύο εταιρίες αποδίδουν,  μια σειρά πολλών προνομίων στους πελάτες τους, αρχικά μέσω του προγράμματος πιστότητας Seasmiles της Attica Group. Mε τη συγκεκριμένη συνέργεια, κάθε μέλος του Seasmiles εισάγεται σε ένα μοναδικό κόσμο προνομίων, κερδίζοντας 1 πόντο για κάθε €3 από το ποσόν που πληρώνει στην ασφάλιση του αυτοκινήτου ή του σπιτιού του μέσω της Anytime.

Η διαδικασία είναι απλή

Βήμα 1: Πάρε προσφορά για το αυτοκίνητο ή το σπίτι σου.
Μη ξεχάσεις να συμπληρώσεις τον 11ψήφιο αριθμό της seasmiles κάρτας σου, στο πεδίο «Κωδικός προσφοράς» στη φόρμα υπολογισμού ασφαλίστρων.


Βήμα 2: Ασφαλίσου και κέρδισε πόντους στη seasmiles κάρτα σου.
Ασφάλισε εύκολα και γρήγορα το αυτοκίνητο ή το σπίτι σου και θα παραλάβεις άμεσα το συμβόλαιό σου, με όλα τα απαραίτητα έγγραφα, μέσω e-mail.

Τι κερδίζεις
Μετά την έκδοση του συμβολαίου σου, θα πιστωθούν στη seasmiles κάρτα σου οι πόντοι που έχεις κερδίσει. Για κάθε €3 που πληρώνεις για την ασφάλισή σου, έχεις 1 πόντο στο λογαριασμό σου.

Θυμήσου ότι:

  • H πίστωση των πόντων ισχύει μόνο για νέο συμβόλαιο οχήματος και κατοικίας, μια φορά ανά ασφαλισμένο όχημα και κατοικία και εφόσον δηλωθεί ο αριθμός της seasmiles κάρτας, πριν την έκδοση του συμβολαίου.
  • O αριθμός κάθε seasmiles κάρτας, μπορεί να δηλωθεί για την ασφάλιση έως και 3 οχημάτων ή/και κατοικιών.
  • Η πίστωση των πόντων, θα γίνει εντός 10 εργάσιμων ημερών από την εξόφληση του συμβολαίου.
  • Η προσφορά ισχύει έως τις 31/05/2020, με δικαίωμα η χρονική διάρκεια να παραταθεί ή να μειωθεί μετά από προηγούμενη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα.
Πάρε τιμή για το αυτοκινητό σου αλλα και για το σπίτι σου ΕΔΩ