Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Χειμερινές προσφορές (-50%) για κατόχους κάρτας Sea Smiles απο την Blue Star Ferries και την Ηellenic SeaWays (όροι προσφοράς)

Αυτό το χειμώνα επιστρέφουμε στα νησιά που αγαπάμε με έκπτωση 50% στους κατόχους της κάρτας Seasmiles απο την Blue Star Ferries και την Ηellenic SeaWays.


Όροι Προσφοράς
- Η προσφορά ισχύει σε κάθε δρομολόγιο από/προς Πειραιά, Λαύριο, Καβάλα, Bόλο για τις γραμμές Κυκλάδων, Δωδεκανήσων, Β. Αιγαίου, Σποράδων και Σαρωνικού, σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών & οχημάτων (IX αυτ/τα και Μηχανές)
- Η προσφορά ισχύει και στις ενδιάμεσες διαδρομές
- Η προσφορά #ThaKsanartho SEASMILES -50% SUPER OFFER ισχύει για κρατήσεις και εκδόσεις εισιτηρίων που θα γίνουν έως 9/12/2019 για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν στις παρακάτω περιόδους:
 
Ημερομηνίες προσφοράς
Από 22 Νοεμβρίου έως 25 Νοεμβρίου
Από 29 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου
Από 6 Δεκεμβρίου έως 9 Δεκεμβρίου

- Δεν ισχύει για τα δρομολόγια στις γραμμές Κρήτης (Ηράκλειο – Χανιά)
- Δεν ισχύει για τις κατηγορίες θέσεων επιβατών SUPER ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ και SPECIAL ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ
- Δεν ισχύει για ασυνόδευτα IX αυτοκίνητα & Μοτοσυκλέτες

Τα εισιτήρια της προσφοράς ακυρώνονται ή μετατρέπονται σε ανοικτής ημερομηνίας με βάση την πολιτική ακυρώσεων της Εταιρείας. Σε περίπτωση που ο επιβάτης ταξιδέψει σε περίοδο που δεν ισχύει η προσφορά, θα μπορεί να αλλάξει το εισιτήριό του, καταβάλλοντας την αντίστοιχη διαφορά ναύλου.
Για τις online κρατήσεις πρέπει να γίνει επιλογή της προσφοράς "SEASMILES -50% SUPER OFFER" στο πεδίο "Τύπος Επιβάτη" για το προσωπικό εισιτήριο και αντίστοιχα επιλογή της προσφοράς "SEASMILES -50% SUPER OFFER' στο πεδίο "Τύπος Εισιτηρίου" για το εισιτήριο οχήματος ώστε να αποδίδεται η έκπτωση στον ναύλο.
Η επιλογή της έκπτωσης απαιτεί και την καταχώρηση του ενεργού αριθμού κάρτας Seasmiles στο ανάλογο πεδίο.

Κρατήσεις και εκδόσεις εισιτηρίων μπορούν να πραγματοποιηθούν στο τηλ. κέντρο κρατήσεων 210 8919800 ή και στα ταξιδιωτικά πρακτορεία

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται.