Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

2ήμερη εκδρομή στην Σμύρνη (20-22/10) διοργανώνει το Γραφειο Γενικου Τουρισμου "Eleni Tours". Πληρες προγραμμα

Ημερομηνία: 20-22 Οκτωβρίου 2017
Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο: 109€


1η μέρα.. Παρασκευή 20/09
Συγκέντρωση στις 16:00 στο Λιμάνι Καρλοβάσου έξω από το τελωνείο και από εκεί μετά τον απαιτούμενο έλεγχο, επιβίβαση στο πλοίο KAPTAN ILYAS MERT με αναχώρηση στις 17:00 για το Seferihisar. Μετά από μια θαλάσσια διαδρομή 2 ωρών αποβιβαζόμαστε στη Μαρίνα TEOS και από εκεί μετά τον έλεγχο των διαβατηρίων μας, επιβιβαζόμαστε στα λεωφορεία για την μεταφορά μας στα ξενοδοχεία ISMIRA HOTEL και PASSPORT PIER HOTEL στη Σμύρνη . Εκεί θα τακτοποιηθούμε στα δωμάτιά μας και μετά θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μια βραδινή περιήγηση στην πόλη της Σμύρνης.

2η μέρα.. Σάββατο 21/09
Μετά το πρωινό μας γεύμα στα ξενοδοχεία, θα επιβιβαστούμε στα λεωφορεία για ένα αξέχαστο tour στην Σμύρνη, το Κορδελιό και το Αϊβαλή όπου εκεί θα μπορέσουμε να επισκεφτούμε παλιές εκκλησίες, το Άγιασμα της Παναγίας της φανερωμένης, το σπίτι του Ηλία Βενέζη με ελληνόφωνους ξεναγούς.
Το βράδυ του Σαββάτου θα υπάρξει μια τούρκικη βραδιά, με ζωντανή μουσική και άφθονο φαγητό, στο μαγαζί NEBIZANTE (προαιρετικά).

3η μέρα.. Κυριακή 22/09
Μετά το πρωινό μας γεύμα στα ξενοδοχεία, θα επιβιβαστούμε στα λεωφορεία για να επιστρέψουμε στο πανέμορφο Sigacik, όπου εκεί θα επισκεφτούμε το όμορφο κάστρο της περιοχής, στο οποίο κάθε Κυριακή γίνεται ένα από τα μεγαλύτερα παζάρια. Εκεί εκτός από τα ψώνια μας, θα μπορέσουμε να γευτούμε διάφορα από τα παραδοσιακά τους εδέσματα. Στη συνέχεια, θα αναχωρήσουμε για την Μαρίνα TEOS με επιβίβαση στο πλοίο στις 14:00 και άφιξη στο λιμάνι του Καρλοβάσου στις 16:00.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  •  Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Καρλόβασι για Sigacik, και επιστροφή.
  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν από και προς τα ξενοδοχεία.
  • Μια αξέχαστη ελληνόφωνη ξενάγηση όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα.
  • Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* στην Σμύρνη με μπουφέ πρωινό.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  • Την είσοδο στο τούρκικο γλέντι.
  • Η τιμή κατ’ άτομο είναι 35€ με άφθονο φαγητό και δύο ποτά.
  • Οτιδήποτε άλλο αναφέρεται ως προαιρετικό.
Καντε κλικ πανω στην φωτογραφια
        για μεγαλυτερο μεγεθος