Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Τώρα η φύση έχει ακόμα ένα λόγο να χαμογελάει, χάρη στη βιοδιασπώμενη Seasmiles κάρτα σου

Στην Attica Group, πιστοί στη δέσμευσή μας να εφαρμόζουμε περιβαλλοντικά ορθές πρακτικές, εισάγουμε πρώτοι στην ελληνική ακτοπλοϊκή αγορά, τις βιοδιασπώμενες κάρτες Seasmiles και σε συνδυασμό με τη χρήση ψηφιακών καρτών σαλπάρουμε παρέα, μακριά από τη χρήση του παραδοσιακού πλαστικού. Ταξίδεψε μαζί μας και γέμισε τη φύση με περισσότερα χαμόγελα. Γιατί στον περιβαλλοντικό αγώνα, «Πλέουμε μαζί».


Η νέα βιοδιασπώμενη κάρτα Seasmiles


Με τη νέα γενιά καρτών Seasmiles από οικολογικό βιοδιασπώμενο υλικό, κερδίζετε πόντους και προνόμια σε κάθε σας ταξίδι με τη Blue Star Ferries, Superfast Ferries & Hellenic Seaways, ενώ παράλληλα συμβάλλετε και εσείς στην προσπάθειά μας να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα και να προστατεύσουμε το περιβάλλον.

Οι νέες βιοδιασπώμενες κάρτες Seasmiles, αποτελούνται από BIO-PVC, ένα υλικό τελευταίας γενιάς που κατασκευάζεται με την προσθήκη ενός πρόσθετου υλικού για αποικοδόμηση με χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Η παραγωγή του απαιτεί χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και αργού πετρελαίου, ενώ παράγει λιγότερες εκπομπές CO2. Ο σχεδιασμός των νέων καρτών περιλαμβάνει το σχετικό λογότυπο BIO ώστε να γνωρίζετε πως είναι φιλικές προς το περιβάλλον και πως με αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, χαρίζουν ακόμα περισσότερα χαμόγελα όχι μόνο σε εσάς αλλά και στη φύση.

Λειτουργώντας με υπευθυνότητα προς όλα τα μέλη του Seasmiles αλλά και προς τους νέους μας χρήστες, προσδοκούμε ότι με την πολύτιμη βοήθειά σας, θα μπορέσουμε να αποσύρουμε και να ανακυκλώσουμε τις υπάρχουσες πλαστικές κάρτες με στόχο ένα καθαρότερο περιβάλλον.
Blue & Silver Biocard

Η αντικατάσταση της πλαστικής κάρτας ή η έκδοση της φυσικής Bio κάρτας για όλα τα Blue και Silver μέλη, μπορεί να πραγματοποιηθεί στα Seasmiles Kiosks που υπάρχουν εντός των πλοίων της Blue Star Ferries, Superfast Ferries & Hellenic Seaways εύκολα και χωρίς καθυστερήσεις. Εκεί, μπορείτε να αποσύρετε την πλαστική σας κάρτα, η οποία θα οδηγηθεί υπεύθυνα από εμάς σε ανακύκλωση.
Gold Biocard

Όλα τα Gold μέλη του Seasmiles θα παραλάβουν ταχυδρομικά την νέα Gold Biocard, όπως και το σχετικό υλικό ενημέρωσης για τη δράση μας. Για την αποστολή και το ενημερωτικό υλικό επικοινωνίας χρησιμοποιούμε οικολογικό ανακυκλώσιμο υλικό από πιστοποιημένο χαρτί FSC.

Οι πλαστικές κάρτες των μελών, μπορούν να σταλούν επίσης ταχυδρομικά στην εταιρεία με σκοπό την υπεύθυνη ανακύκλωσή τους.

Ψηφιακή κάρτα


Για να συμβάλουμε στη δημιουργία ενός κόσμου χωρίς πλαστικό, είναι επίσης διαθέσιμη και η ψηφιακή κάρτα, για όλους τους χρήστες σε όλες τις βαθμίδες και έχει ακριβώς την ίδια ισχύ με τη φυσική κάρτα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να την επιδεικνύετε από το κινητό ή το tablet σας πριν από κάθε συναλλαγή.

Σκεφτόμαστε υπεύθυνα, πράττουμε υπεύθυνα, χαρίζουμε χαμόγελα και Πλέουμε μαζί σε έναν κόσμο με περισσότερο πράσινο και λιγότερο πλαστικό.

SeaSmiles Cart