Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Το πρώτο boat party στον Παγασητικό με πανσέληνο

Ενα διαφορετικό πάρτυ οργανώνεται την προσεχή Κυριακή 05/07 μέσα στη θάλασσα.
Μια παρέα με σκάφη ενώνεται και δημιουργεί μια φυσική πισίνα στα σμαραγδένια νερά του Παγασητικού! Μουσική- ποτά και καλή διάθεση είναι υποχρεωτικά, τονίζουν οι διοργανωτές και ήδη δεκάδες συμμετοχές έχουν δηλωθεί για το πρώτο boat party στον Παγασητικό, πιθανότατα στο νησάκι Πυθού, κοντά στο νησί Τρίκερι.

Ο απόπλους των σκαφών θα γίνει την προσεχή Κυριακή το μεσημεράκι από το λιμάνι του Βόλου και τα σκάφη αφού βγουν από το κορδόνι θα πλεύσουν όλα μαζί για την περιοχή στο Νότιο Πήλιο.

Οι καιρικές συνθήκες προβλέπονται εξαιρετικές και οι διοργανωτές Travelholics_gr  και  Olympian Sailing έχουν δύο - τρεις εναλλακτικές περιοχές (Πυθού, έξω Αλατάς κ.α.) όπου δεν υπάρχουν οικήματα ή επιχειρήσεις για να ενοχλούνται από τις μουσικές, τα παιχνίδια κ.λπ.

Τα σκάφη θα δημιουργήσουν έναν κύκλο και στη μέση του κύκλου θα κατέβουν φουσκωτά, κουλούρες κ.α. για κολύμπι, ηλιοθεραπεία ενώ μετά το γεύμα στα σκάφη, θα αρχίσει το πάρτυ με πολλές μουσικές, ποτά και καλοκαιρινή διάθεση.

Μετά τη δύση του ηλίου, τα σκάφη θα βάλουν πλώρη για το λιμάνι του Βόλου, όπου θα καταφθάσουν γύρω στα μεσάνυχτα με τις μουσικές σε όλη τη διαδρομή κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι.