Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Έκκληση απο τους Δήμους Ικαρίας, Ανατολικής & Δυτικής Σάμου σε αυτούς που ταξίδεψαν την Παρασκευή 20/03/2020 με το πλοίο της γραμμής απο Πειραιά



ΔΗΜΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ
Παρακαλούνται όσοι ταξίδεψαν με το πλοίο BlueStar Myconos την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 από Πειραιά για Ικαρία να παραμείνουν σε κατ’οίκον περιορισμό μέχρι τις 5 Απριλίου.

Εάν παρουσιάσετε οποιοδήποτε σύμπτωμα παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Νοσοκομείο Ικαρίας στο τηλέφωνο 2275-3-50-200



 ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ

Ε Π Ε Ι Γ Ο Υ Σ Α Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, απευθύνει παράκληση σε όσους ταξίδεψαν την Παρασκευή 20-03-2020 με το πλοίο της γραμμής από Πειραιά προς Σάμο και ενδέχεται να έχουν έρθει σε επαφή με τον άνδρα στον οποίο διαγνώστηκε η νόσος COVID-19, αλλά και σε όλους τους πολίτες που για διάφορους λόγους έχουν έρθει στο νησί της Σάμου το τελευταίο χρονικό διάστημα, να παραμείνουν στις οικίες τους για 14 ημέρες και να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
Είναι χρέος μας και είναι αυτονόητο ότι η μόνη έμπρακτη απόδειξη σεβασμού στους γύρω μας, στις οικογένειες μας και στους ανθρώπους που αγαπάμε, είναι η παραμονή στο σπίτι και η αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων.
Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου


 ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Την προσοχή των πολιτών εφιστά ο Δήμος Δυτικής Σάμου λόγω του επιβεβαιωμένου κρούσματος covid-19 στην Ικαρία. Καλούμε τους πολίτες που ταξίδεψαν την Παρασκευή 20-03-2020 με το πλοίο της γραμμής από το λιμάνι του Πειραιά προς Σάμο, να παραμείνουν στις οικίες τους για το χρονικό διάστημα των 14 ημερών αποφεύγοντας τις επαφές με συγγενικά πρόσωπα και τρίτους, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
Ιδιαίτερα για όσους τυχόν ήρθαν σε επαφή με το συγκεκριμένο άντρα ,παρακαλούμε να σεβαστούν τα προβλεπόμενα ,φοβούμενοι την μεγαλύτερη διασπορά του ιού.
Επίσης ενημερώνουμε ότι γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών του κρούσματος και προσπάθεια προσδιορισμού των επιβατών που συνταξίδεψαν την συγκεκριμένη ημέρα.
Εκ του Δήμου Δυτικής Σάμου

UPDATE 02:00 29/03/2020

Δεν υπάρχουν σχόλια: