Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Ευχαριστήριο ΝΑΟΚ σε Άνθεμις Catering - Sterker επε - Ποτοποιεία Βαγγέλη Παριανού

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ

Το Διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου οφείλει να ευχαριστήσει δημόσια τον Κο Ευσταθίου Κυριάκο ( ΑΝΘΕΜΙΣ CATERING , ΚΤΗΜΑ , CENTRAL) για την τεράστια προσφορά του στον όμιλο μας .
Η πολύ γενναιόδωρη προσφορά του , αφορά την διάθεση όλου του εξοπλισμού του ANTHEMIS CATERING , όπως επίσης και το στήσιμο ενός μεγάλου και εξαιρετικά πλούσιου μπουφέ , έτσι ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες του ομίλου για 350 άτομα στο SPRING FESTIVAL στις 6 Μαΐου την πρώτη γιορτή για να υποδεχτούμε το φετινό καλοκαίρι μας.
Αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσει μία άψογη απο όλες τις απόψεις βραδιά που φιλοξένησε ντόπιους και ξένους .
Να τονίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που στηρίζει τον όμιλο μας ο Κος Ευσταθίου αλλά είναι πάντα δίπλα μας σε όλες τις εκδηλώσεις εδώ και χρόνια . Έτσι λοιπόν το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να πούμε δημόσια ένα τεράστιο ευχαριστώ απο καρδιάς .
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την STERKER για την δωρεάν παραχώρηση του φωτισμού της εκδήλωσης κάτι που έκανε την ατμόσφαιρα ακόμη πιο όμορφη .
Και τέλος την ποτοποιεία του Κου Βαγγέλη Παριανού για την προσφορά σε μινιατούρες ούζου που μοιράστηκαν σε όλο τον κόσμο, καθώς και τον Ιωνικό Καρλοβάσου με το χορευτικό του σχήμα για τους χορούς που μας χάρισαν .

Το Δ.Σ του ΝΑ.Ο.Κ