Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Το κανό "Του Χαμόγελου του Παιδιού" στο αλιευτικο καταφυγιο Καρλοβάσου. Ελαμψαν με την απουσια τους για ακόμα μια φορα οι "τοπικοι μας άρχοντες"

Λιγο πριν της 15:30 εφτασε το κανο "Του Χαμογελου του Παιδιου" στο αλιευτικο καταφυγιο Καρλοβασου προερχομενο απο τους Φουρνους Κορσεων μετα απο μια πορεια περιπου 6 ωρων.
 O Koς Αθανασοπουλος Νικος που ειναι τεως βαλκανιονικης κωπηλασιας  και γυμναστης στο επαγγελμα, εφτασε με την συνοδεια (οπως φαινεται και στις φωτογραφιες που ακολουθουν) της ΕΟΔ Σαμου και της ομαδας Αυτοδυτων Σαμου.

Την αφιξη και την αναχωρηση την βγαλαμε απο 3ης διαφορετικες οπτικες γωνιες (απο ασπρο φαρο, εισοδο λιμενος Καρλοβασου & περιοχη Παλαιου Καρλοβασου)

Μελανο σημειο κατα την αφιξη του ηταν, οτι για ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΛΑΜΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.
Η μονη που τον περιμενε ηταν η τοπικη δημοσιογραφος Σταματια Ραπτη που του πηρε συνεντευξη. (ενωσαμε ολα τα video σε ενα και σας τα παρουσιαζουμε)
Στο τελος μετα την αποχωριση και της δημοσιογραφου, εμεινα μονος μου για να καλυψω την αναχωρηση αθλητη και συνοδων.

Λιγα λογια για το ολο εγχειρημα του...
O Koς Αθανασοπουλος Νικος ξεκινησε τον περιπλου της Σαμου την Παρασκευη που μας περασε στις 08:00 το πρωι και εφτασε στο λιμάνι του Πυθαγορειου στις 14:15 περιπου.
Η επιτηρηση του αθλητη έγινε απο σκαφος του Λιμενικου Σωματος.
Στο Πυθαγορειο παρακολουθησε τους επισημους εορτασμους και την αλλη μερα (Σαββατο) 6 Αυγούστου αναχωρει στις 08:00 το πρωι  με προορισμο Λιμνιωνα Μαραθοκαμπου και τελικο προορισμο τους Φουρνους Κορσεων. Η επιτηρηση -συνοδεια στο δευτερο σκελος εγινε απο τον Συλλογο Αυτοδυτων Σαμου.