Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αλιείας 2024 θα διεξαχθεί στη Σάμο απο τον ΝΑΟΚ

 Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αλιείας με φελλό από λιμενικές εγκαταστάσεις του 2024 έχει εδώ και μήνες ανακοινωθεί από την Διεθνής Ομοσπονδία αθλητικής αλιείας (FIPS-M) οτι θα διεξαχθεί στην Ελλάδα.

Την Τετάρτη 25/10/2023 ο Πρόεδρος του ΝΑΟΚ , κύριος Μαργαρώνης Δημήτριος παρουσίασε στα γραφεία της ΕΟΥΔΑ στην Αθήνα, την πρόταση μας για την διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού στην Σάμο.Αντίστοιχα πρόταση κατέθεσε επίσης ο Ναυταθλητικός Όμιλος Κρήτης.
 
Μετά το πέρας των παρουσιάσεων το ΔΣ ψήφισε και αποφασίστηκε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2024 να διεξαχθεί στην ΣΑΜΟ
 
Αυτό σημαίνει οτι πάνω από 100 αθλητές, προπονητές και συνοδοί από τουλάχιστον 7 χώρες, θα επισκεφτούν το νησί μας τον Οκτώβριο του 2024 για μια εβδομάδα.
Ο τόπος διεξαγωγής του Πανευρωπαϊκού θα είναι η παραλιακή Βαθέως ως η μοναδική λιμενική εγκατάσταση στο νησί με μήκος 800 μέτρα που είναι το ελάχιστο απαιτούμενο μήκος πεδίου με συνεχόμενα βράχια για την διοργάνωση τού Πρωταθλήματος.
 
Ήδη ο Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου έχει πραγματοποιήσει συναντήσεις με Δήμο Ανατολικής Σάμου και Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για την προετοιμασία της διοργάνωσης.
 
Τέλος αξίξει να σημειωθεί ότι τον Μάιο του 2024 θα διεξαχθεί και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αλιείας με φελλό από λιμενικές εγκαταστάσεις στην Σάμο.
 
Ευχαριστούμε το ΔΣ της ΕΟΥΔΑ που εμπιστεύτηκε τον Σύλλογό μας για την συνδιοργάνωση του Πανευρωπαϊκού και ευχόμαστε καλή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.
 
Το ΔΣ του ΝΑΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: