Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Αυτό το φθινόπωρο επιστρέφουμε στα νησιά που αγαπάμε με έκπτωση 50% στους κατόχους της κάρτας Seasmiles απο την Blue Star Ferries και την Ηellenic SeaWays (όροι προσφοράς)


Αυτό το φθινόπωρο επιστρέφουμε στα νησιά που αγαπάμε με έκπτωση 50% στους κατόχους της κάρτας Seasmiles απο την Blue Star Ferries και την Ηellenic SeaWays.

Όροι Προσφοράς
Η προσφορά ισχύει σε κάθε δρομολόγιο από/προς Πειραιά, Λαύριο, Καβάλα, Bόλο για τις γραμμές Κυκλάδων, Δωδεκανήσων, Β. Αιγαίου, Σποράδων και Σαρωνικού, σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών & οχημάτων (IX αυτ/τα και Μηχανές)

Η προσφορά ισχύει και στις ενδιάμεσες διαδρομές

Η προσφορά #ThaKsanartho SEASMILES -50% SUPER OFFER ισχύει για κρατήσεις και εκδόσεις εισιτηρίων που θα γίνουν έως 29/10/2019 για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν στις παρακάτω περιόδους:

Ημερομηνίες προσφοράς
Από 4 Οκτωβρίου     έως 7 Οκτωβρίου
Από 18 Οκτωβρίου     έως 21 Οκτωβρίου
Από 25 Οκτωβρίου     έως 29 Οκτωβρίου

- Δεν ισχύει για τα δρομολόγια στις γραμμές Κρήτης (Ηράκλειο – Χανιά)
- Δεν ισχύει για τις κατηγορίες θέσεων επιβατών SUPER ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ και SPECIAL ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ
-Δεν ισχύει για ασυνόδευτα IX αυτοκίνητα & Μοτοσυκλέτες

Τα εισιτήρια της προσφοράς ακυρώνονται ή μετατρέπονται σε ανοικτής ημερομηνίας με βάση την πολιτική ακυρώσεων της Εταιρείας.
Σε περίπτωση που ο επιβάτης ταξιδέψει σε περίοδο που δεν ισχύει η προσφορά, θα μπορεί να αλλάξει το εισιτήριό του, πληρώνοντας την αντίστοιχη διαφορά.

Για τις online κρατήσεις πρέπει να γίνει επιλογή της προσφοράς ‘’SEASMILES -50% SUPER OFFER’’ στο πεδίο ‘’Τύπος Επιβάτη» για το προσωπικό εισιτήριο και αντίστοιχα επιλογή της προσφοράς ‘’SEASMILES -50% SUPER OFFER’’ στο πεδίο ‘’Τύπος Εισιτηρίου’’ για το εισιτήριο οχήματος ώστε να αποδίδεται η έκπτωση στον ναύλο. Η επιλογή της έκπτωσης απαιτεί και την καταχώρηση του ενεργού αριθμού κάρτας Seasmiles στο ανάλογο πεδίο.

Κρατήσεις και εκδόσεις εισιτηρίων μπορούν να πραγματοποιηθούν στο τηλ. κέντρο κρατήσεων 210 8919800 ή και στα ταξιδιωτικά πρακτορεία.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται.