Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Πρόσκληση γενικής συνέλευσης του εξωραιστικού & πολιτιστικού συλλόγου "ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ" την ερχόμενη Κυριακή 22 Ιουλιου 2018 στα γραφεία του Να.Ο.Κ στις 18:30

Φωτογραφια Dimitris Maria - ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ
 Ενημερωση - Προσκληση Γενικης Συνελευσης
Σας ενημερωνουμε οτι εχει συσταθει ο συλλογος με την επωνυμια: "ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ" ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ" με τον διακριτικο τιτλο "ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ"

Ο συλλογος μας μπορει να λειτουργει νομιμα, δυναμει της υπ' αριθμ. 5/2017 αποφασης του Ειρηνοδικειου Καρλοβασου (εκουσια διαδικασια) που κριθηκε, αποφασιστηκε και δημοσιευτικε στο Καρλοβασι στις 17/11/2017.
Για την ολοκληρωση των διαδικασιων καλουνται τα μελη του συλλογου, σε συνελευση που θα πραγματοποιηθει την 22α Ιουλιου, μερα Κυριακη και ωρα 18:30, στα κεντρικα γραφεια του Ναυταθλητικου Συλλογου στο λιμανι.
ΗΜΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ
1. Ενημερωση επι των επομενων ενεργειων και υποχρεωσεων για την λειτουργεια του συλλογου.

2. Ενημερωση επι του εγκεκριμενου καταστατικου του Συλλογου. Σημειωνεται οτι θα υπαρχει αριθμος αντιγραφων του καταστατικου προς διαθεση.

3. Συμφωνα με τον νομο και το καταστατικο του συλλογου μια εκ' των υποχρεωσεων ειναι η εκλογη του Προεδρου του συλλογου καθως ακι η εκλογη τακτικων και αναπληρωματικων μελων διοικουσας επιτροπης.Για το λογο αυτοτα μελη του συλλογου που επιθυμουν να υποβαλουν υποψηφιοτητα πρεπει να παραβρεθουν και να δηλωσουν την υποωηφιοτητα τους.

4. Εκλογη τριμελους εφορευτικης επιτροπης για την εκτελεση των αρχαιρεσιων.

5. Ορισμος ημερομηνιας για την εκτελεση της πρωτης τακτικης συνελευσης για την εκλογη του προεδρου του συλλογου καθως και την εκλογη τακτικων και ακαπληρωματικων μελων διοικουσας επιτροπης.

6. Εγγραφη μελων.

Σημειωνεται οτι, για οιαδηποτε πληροφορια μπορειτε να επικοινωνειτε με το τηλεφωνο 6973 387753 Κον Ι. Κονταρα.

Ο Προσωρινος Προεδρος
Ιωαννης Κονταρας