Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Μονοήμερη κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό απο τον Σύλλογο Καρλοβασιτών Αττικής αυτη την Κυριακή 14 Μαϊου με το πλοιο Cosmos της Evermore Cruises

Φωτογραφια SOLstice απο arxipelagos.com
Μονοημερη κρουαζιερα στον Αργοσαρωνικο (Ύδρα, Πόρο, Αίγινα), διοργανωνει  αυτη την Κυριακη Μαϊου ο Συλλογος Καρλοβασιτων Αττικης, (εχουμε αναφερθει απο την Δευτερα 6 Φεβρουαριου ΕΔΩ)

Η τιμη κατ’ατομο (λογο της μεγαλης συμμετοχης μελλών του Συλλογου) ειναι 45€ για τους ενηλικες και 30€ για τα μικρα παιδια συμπεριλαμβανομενου και του γευματος εντος του πλοιου.

Για δηλωσεις συμμετοχης (για οσους θελουν εστω και την τελευταια στιγμη να πανε) αλλα και για πληροφοριες στο πρακτορειο Filippis Tours στο Τηλ: 210 4133417

 Tο πλοίο για την Μονοήμερη κρουαζιέρα του Συλλόγου Καρλοβασιτών Αττικής αναχωρεί από την Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας.


Από Πειραιά ΣΈΦ προς Μαρινα Καλλιθέας
  θα συναντήσετε αυτή την πινακίδα
Από το Φάληρο
Από Πειραιά ΣΈΦ




Το πρόγραμμα
- Αναχώρηση 08:00
- Επιστροφή 19:30

Θα πρεπει να ειμαστε στο πλοιο για την επιβίβαση μας σε αυτο, το αργοτερο στις 07:30

Η σειρά με την οποία θα επισκεφτούμε τα νησιά Ύδρα-Πόρος-Αίγινα είτε Πόρος-Ύδρα-Αίγινα, δεν επηρεάζει το χρόνο παραμονής στο καθένα από αυτά.

Το πλοίο αναχωρεί από τη μαρίνα του Φλοίσβου στο Τροκαντερό όπου σε φιλική ατμόσφαιρα το πλήρωμα καλωσορίζει τους επισκέπτες. Θα λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το πλοίο και το πρόγραμμα της κρουαζιέρας και θα έχετε απαντήσεις στα ερωτήματα που ελεύθερα θα μπορείτε να θέσετε.

Πρώτο λιμάνι αυτό της Ύδρας. Ένα από τα πιο ιδιαίτερα και ρομαντικά νησιά του Σαρωνικού Κόλπου. Ένα μαργαριτάρι, γνωστό για τη γραφικότητά του και μοναδικό ανάμεσα στα ελληνικά νησιά στο οποίο δεν επιτρέπονται οχήματα καθώς το μοναδικό μέσο μεταφοράς στο νησί είναι τα γαϊδουράκια. Η Ύδρα έχει προσελκύσει στο παρελθόν πάρα πολλούς ποιητές, μουσικούς, ηθοποιούς και διασημότητες με την καλοδιατηρημένη αρχιτεκτονική, τα αγροτικά μονοπάτια και τα βαθιά κρυστάλλινα νερά της.
Η παραμονή μας στη Ύδρα θα ειναι 1 ώρα και 45 λεπτά

Καθώς ταξιδεύουμε το παραδοσιακό χορευτικό μας συγκρότημα θα σας κάνει να χορέψετε σε Ελληνικούς ρυθμούς και το γεύμα σε μπουφέ θα σερβιριστεί. Το πλούσιο μενού, προετοιμασμένο εν πλω με φρέσκα υλικά από τον σεφ μας, θα καλύψει όλα τα γούστα.

Στη συνέχεια θα φθάσουμε στον Πόρο. Αυτό το πανέμορφο και καταπράσινο νησί θα σας συναρπάσει με τις τεράστιες εκτάσεις από πεύκα και λεμονιές! Εύκολα μπορεί κανείς να απολαύσει ένα χαλαρωτικό περίπατο στα γραφικά του σοκάκια. Πολύ συχνά αναφέρεται ως «η Βενετία του Σαρωνικού» καθώς η επικοινωνία- μεταφορά μεταξύ των 2 πόλεων γίνεται με βάρκα, δίνοντας την αίσθηση ότι ζει κανείς «πάνω» στο νερό.
Παραμονή στον Πόρο θα είναι 50 λεπτά.

Τέλος θα φθάσουμε στο τελευταίο λιμάνι της διαδρομής μας, την Αίγινα.
Το μεγαλύτερο των τριών νησιών.

Εκτός από το λιμάνι και την πόλη υπάρχουν πολυάριθμες ενδιαφέρουσες περιοχές για να ανακαλύψετε στο νησί, επομένως προτείνουμε 3 προαιρετικές εκδρομές (ατομικά έξοδα).

Κλασσική εκδρομή – Η πρώτη επιλογή είναι μια βόλτα του νησιού με το λεωφορείο μας, ξεκινώντας με την επίσκεψη του Ναού της Αφαίας, ενός από τους πιο καλοδιατηρημένους ναούς της Ελλάδας και ένος από τους 3 Ναούς που απαρτίζουν το διεθνούς φήμης «Ιερό Τρίγωνο» της ελληνικής αρχαιότητας. Κτισμένος στην κορυφή ενός πευκόφυτου λόφου, προσφέρει μία καταπληκτική θέα που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη! Από το μοναδικό αυτό σημείο έχετε τη δυνατότητα να δείτε το Σαρωνικό κόλπο, τον Πειραιά και τη Σαλαμίνα.

Πανοραμική περιήγηση – Σε αυτή την εκδρομή, έχετε τη δυνατότητα να θαυμάσετε και να φωτογραφίσετε τα σπουδαιότερα σημεία του νησιού, να γευθείτε την ομορφιά της φύσης, να αφεθείτε στη Παλαιοχώρα, τη μεσαιωνική πρωτεύουσα του νησιού, και να προσκυνήσετε στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου, όπου βρίσκεται και το σκήνωμα του Αγίου!

Μπάνιο – Νιώστε ξέγνοιαστα καθώς θα σας μεταφέρουμε με ένα από τα ταχύπλοά της εταιρίας μας, στην ακτή της Μονής, σε μια ιδιωτική οργανωμένη παραλία η οποία είναι ιδανική όχι μόνο για κολύμπι αλλά και για να απολαύσετε το υπέροχο, γεμάτο πεύκα τοπίο. Μπορείτε να κολυμπήσετε στα κρυστάλλινα νερά της Μονής και να απολαύσετε την αμμώδη παραλία δίπλα σε παγώνια. Αν είστε αρκετά τυχεροί, μπορεί να δείτε και ελάφια!
Η παραμονή μας στην Αίγινα θα ειναι 2 ώρες.

Το καλύτερο μέρος της Μονοήμερης Κρουαζιέρας  Ύδρα-Πόρος-Αίγινα έφτασε. Το «Ελληνικό Γλέντι» με τραγουδιστές και χορευτές ντυμένους στα παραδοσιακά κοστούμια απ’όλη την Ελλάδα, θα σας διασκεδάσει μέχρι την τελευταία στιγμή ως το λιμάνι του Φλοίσβου

Εδώ τελειώνει η Μονοήμερη Κρουαζιέρα Ύδρα-Πόρος-Αίγινα … θα σας ευχηθούμε ένα θερμό χαιρετισμό, ανυπομονώντας να σας δούμε πάλι σε μια από τις κρουαζιέρες μας !


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
Aegean Glory - Ιστορικό & Νοσταλγικό, σαν παλιό θερινό σινεμά
«COSMOS»: ΞΕΚΙΝΑ ΑΥΡΙΟ ΤΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ
Cosmos 1971 
Εvermorecruises


VIDEO