Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

28/01/2014 - 28/01/2017. Eνα αστερι στο λιμανι μας πριν 3 χρονια

Aφιξη υπο βροχη στο λιμανι μας
Ας δουμε τι ειχε γραφτει....

Η Blue Star Ferries δίνει προσωρινή λύση στο ακτοπλοϊκό της Σάμου και της Ικαρίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρία Blue Star Ferries είναι αυτή που αναλαμβάνει να καλύψει τη γραμμή της Σάμου μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου, όταν και θα επανεξεταστεί το θέμα που έχει προκύψει με την αδυναμία της ΝΕΛ να καλύψει τις συμβατικές της υποχρεώσεις εξυπηρετώντας τους κατοίκους των νησιών μας.

Το πλοίο Blue Star Ithaki θα  προεκτήνει το δρομολόγιο του μέχρι την Ικαρία (Εύδηλο) και τη Σάμο (Καρλόβασι) δίνοντας προσωρινή λύση στο πρόβλημα.

Tα δυο δρομολόγια θα γίνουν Τρίτη και Σάββατο.

Αναλυτικά τα δρομολόγια θα έχουν ως εξής:
Αναχώρηση από Πειραιά 07:30 άφιξη στον Εύδηλο 15:50 και Καρλόβασι 17:30.
Διανυκτέρευση στο Καρλόβασι.
Η επιστροφή θα γίνει Τετάρτη και Κυριακή από Καρλόβασι 09:45, από Εύδηλο 11:30 και άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά στις 20:00

Δειτε φωτογραφιες απο την πρωτη αφιξη του πλοιου στο λιμανι μας αλλα και ενα video 15" που πρωτη φορα το ανεβαζουμε στο διαδικτιο.



Θα ηθελα να ευχαριστησω τον πλοιαρχο και το πληρωμα του Παναγια Θεοτοκος για την φιλοξενια στο πλοιο τους μιας και εκεινη την ωρα που εφτασε το Blue Star Ithaki στο λιμανι μας εβρεχε αρκετα δυνατα.

Το τελευταιο ταξιδι με τα χρωματα της Blue Star Ferries το εκανε 25/10/2014
To πλοιο πουληθηκε στην Καναδικη BFL και ονομαστηκε Fundy Rose και αρχισε να εκτελει δρομολογια στην γραμμη Saint John - Digdy.

Διαβαστε επισεις ΕΔΩ ενα αφιερωμα που εκανε η Εlliniki Aktoploia στις 24 Φεβρουαριου 2014 μιας και ειχαν ταξιδεψει μεχρι το Καρλοβασι με το δρομολογιο του πλοιου το Σαββατο 1 Φεβρουαριου.