Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Τα 4 ατομα "Ηρωες" του λιμενικου σταθμου Καρλοβασου

Aναδημοσιευση απο f/b New port Karlovasi  27 Αυγουστου 2015
Τα 4 ατομα "Ηρωες" του λιμενικου σταθμου Καρλοβασου
Διαβασα πριν μερικες μερες ενα ευχαριστηριο του προεδρου του λιμενικου ταμειου προς τον αντιπεριφεριαρχη Σαμου, τον λιμεναρχη Σαμου και το προσωπικο του λιμαναρχειου για της υπερανθρωπες προσπαθειες που κατεβαλαν, καθως και στους ανωνυμους πολιτες.
Δεν ειδα ομως να αναφερει για τα 4 ατομα "Ηρωες" του λιμενικου σταθμου Καρλοβασου εκτος αν συμπεριβαμβανονται στους ανωνυμους πολιτες !!!
Και αν δεν εχουν ιδεα τι κανουν, και τι προσφερουν στον λιμενικο σταθμο Καρλοβασου καλα θα ηταν να περασουν μια βολτουλα σε ανυποπτο χρονο, για να τα δουν με ιδια τους τα ματια.
Παρατυποι μεταναστες (150 ατομα και πανω επι καθημερινης βασεως πια), ετοιμασια οχηματων για αναχωρηση με το πλοιο της γραμμης που τους καλοκαιρινους μηνες καποιες μερες φευγουν μεχρι 250 ιχ και 700-800 επιβατες, χώρια οι νταλικες και τα διτροχα, και οτι αλλο εκτακτο προκυψει απο τα ατομα της βαρδιας !!!!
Πολλες φορες κλείνουν 24 ωρα στο λιμενικο σταθμο λογο έλλειψης ατομων, ωστε να βγει η δουλειά.
Αραγες γνωριζουν οι κυριοι οτι εδω και αρκετο καιρο το υπηρεσιακο οχημα που εχουν ειναι εκτος λειτουργιας και πανε οπου χρειαστει με δικα τους μεσα ?
Ολα αυτα τα εχω δει με τα δικα μου ματια αυτο το καλοκαιρι... και πολυ φοβαμε οτι δυστυχώς θα τα βλεπω και το επομενο καλοκαιρι αν δεν κανει κατι η πολιτεια.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
H κατασταση που επικρατει ΣΗΜΕΡΑ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
Το προσωπικο εχει μειωθει κατα 1 ατομο, και το υπηρεσιακο οχημα ακομα δεν εχει φτιαχτει !!!
Ελπιζουμε μεχρι την εναρξη των θερινων δρομολογιων των πλοιων, να ερθει η θεια επιφωτιση στα κεφαλια καποιων, και η κατασταση να εχει βελτιωθει.