Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Σφραγιστηκε το πρωι η παιδικη χαρα στο λιμανι Καρλοβασου λόγο μη καταλληλότητα της


Οπως φαινεται και στην ποιο πάνω φωτογραφια, το πρωι σφραγιστηκε η παιδικη χαρα στο λιμανι Καρλοβασου, αλλα και αυτη στην περιοχη "Πευκάκια"

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΑΜΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΥ
Δ/ΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ             
Σάμος 25/07/2016
Αριθ. Πρωτ:16344
Προς: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΩΝ
Τ.Κ. 83200 ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ ΣΑΜΟΥ
Κοιν.: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΑΜΟΥ
Τ.Κ. 83100 ΣΑΜΟΣ

ΘΕΜΑ: Αυτοψία παιδικών χαρών στην περιοχή αρμοδιότητας της Δ.Ε ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΩΝ ΣΑΜΟΥ.
Σχετ: Το με αριθμό πρωτ.:1017/34/2 της 20.07.2016 εγγραφό σας.

Σε απάντηση του ανωτέρου σχετικου εγγράφου σας σχετικα με τις παιδικές χαρές στη Δ.Ε Καρλοβασίων, σας ενημερώνουμε οτι:

1. Η παιδική χαρά στη θέση "Πευκάκια" που εμπίπτει στην αρμοδιότητα του Δήμου Σάμου έχει ασφαλιστεί και δεν λειτουργεί, λόγω της ακαταλληλότητας των οργάνων απο τις καταστροφες που εχουν προκληθεί.

2. Η παιδική χαρά στο Λιμάνι Καρλόβάσου είναι της αρμοδιότητας του Δημοτικού Λιμενικου Ταμείου Σάμου. Δεν εχει πιστοποιηθεί η καταλλότητά της και μετα απο αυτοψία υπαλλήλου της υπηρεσίας μας διαπιστωθηκε οτι παρουσιάζει ορισμενα προβληματα στην περίφραξη, στην είσοδο (δεν εχει πόρτα) και σε κάποια όργανα που παρουσιάζουν ελλείψεις, αν και έχουν επισκευαστεί.

3. Ο Δήμος Σάμου εχει αναθέσει σε εταιρεία πιστοποίησης τον έλεγχο του συνόλου των παιδικών χαρών, στην εδαφική περιφέρεια του Δήμου. Επίσεις εχει συντάξει τεχνικη μελέτη, που προωθείται στο ΕΣΠΑ, για να γίνουν οι αναγκαίες επεμβάσεις στις παιδικές χαρές, προκειμένου να αποκατασταθεί καταλληλότητα τους.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σάμου στο οποίο κοινοποιείται το παρόν εγγραφο, θα πρέπει να σφραγίσει την προαναφερόμενη παιδική χαρά στο Λιμάνι Καρλοβάσου, μέχρι να γινουν οι απαραίτητες επεμβάσεις σε αυτη και να πιστοποιηθεί η καταλληλότητα της.

Ο ΠΡ/ΝΟΣ
Δ/ΝΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ